کامپیوتر و آموزش
مهندس علی ساحلی

شبکه‌های اینترنت بی‌سیم، به سادگی امکان گشت و گذار در وب را برایمان فراهم می‌کنند، اما اتصالی که از امواج رادیویی استفاده می‌کند از خیلی جهات آسیب‌پذیر است و مشکلاتی مانند تداخل، محدودیت دامنه‌ی سیگنال، مشکلات سخت‌افزاری و خطاهای اپراتور می‌توانند باعث عملکرد نامناسب این شبکه‌ها شوند.

 

اگر با شبکه وای فای خانه یا محل کارتان دچار مشکل شده‌اید می‌توانید از راهکارهای ارائه شده در این مقاله استفاده کنید برای حل مشکلتان استفاده کنید.


روی لپ‌تاپ خود به دنبال دکمه‌ی وای فای بگردید

نمی‌توانید در کافی شاپ محبوب‌تان یا در فرودگاه به وای فای متصل شوید؟ ممکن است مشکل دقیقاً زیر دستان شما مخفی شده باشد. اگر لپ‌تاپ شما به شبکه‌های بی‌سیم اطرافتان متصل نمی‌شود و شما حتی نمی‌توانید لیستی از شبکه‌های نزدیک به خودتان را ببینید، روی لپ‌تاپ خود به دنبال دکمه‌ی وای فای بگردید، در صورت وجود چنین دکمه‌ای ممکن است اتفاقی آن را خاموش کرده باشید. خیلی از لپ‌تاپ‌ها دکمه‌ای روی صفحه کلید برای این کار دارند (که آیکنی به شکل روتر یا شبکه بی‌سیم دارد) یا ممکن است سوییچی در اطراف لپ‌تاپ برای این منظور وجود داشته باشد. اگر چنین دکمه‌ای را پیدا کردید یک بار آن را فشار دهید و دوباره امتحان کنید که آیا می‌توانید به شبکه‌های اطرافتان متصل شوید یا خیر.


کامپیوتر و روتر بی‌سیم خود را ریبوت کنید

اگر هنوز نمی‌توانید کامپیوتر یا دستگاه خود را به شبکه مورد نظرتان متصل کنید ریبوت کردن را امتحان کنید. ممکن است کامپیوتر، آداپتر وای فای، یا سیستم‌عامل‌تان دچار مشکلی نرم‌افزاری شده باشد که یک ریبوت معمولی بتواند آن را حل کند. اگر چند مورد یا همه‌ی دستگاه‌هایتان قادر به اتصال نیستند اتصال روترتان را برای 5 الی 10 ثانیه قطع کنید و سپس دوباره آن را متصل کنید. این تکنیک روشی است که بارها در سراسر جهان امتحان شده و معمولاً بعد از انجام آن دوباره می‌توانید به شبکه‌ای که قبلاً به آن متصل بودید وصل شوید.


کانال وای فای روتر خود را عوض کنید

بیشتر روترهای وای فای و دستگاه‌های بی‌سیم از باند رادیویی 2.4GHz استفاده می‌کنند، باندی که در آمریکا شامل 11 کانال است. متاسفانه فقط سه مورد از این یازده کانال می‌توانند به صورت همزمان و بدون تداخل با یکدیگر کار کنند: کانال‌های 1، 6 و 11. اتفاق بدتر این است که خیلی از روترها طوری تنظیم شده‌اند که به صورت پیش‌فرض از کانال 6 استفاده کنند. و به این ترتیب است که تداخل امواج روترهای دیگر باعث بروز مشکل می‌شود، و این اتفاق به خصوص در مناطقی با تراکم جمعیت زیاد، مانند آپارتمان‌ها و مراکز خرید، اتفاق می‌افتد. دیگر دستگاه‌هایی که از باند 2.4GHz استفاده می‌کنند، برای مثال دستگاه‌های بی‌سیم مراقبت از بچه و تلفن‌های بی‌سیم و دیگر دستگاه‌های الکتریکی (مانند اجاق‌های مایکرویو) نیز می‌توانند باعث بروز تداخل در سیگنال‌های وای فای شوند.

برای اطلاع از تداخل دیگر شبکه‌های بی‌سیم به لیست شبکه‌های بی‌سیم اطرافتان نگاه کنید. اگر در حال استفاده از ویندوز هستید روی آیکن شبکه در قسمت راست و پایین صفحه کلیک کنید. اگر نام شبکه‌های دیگر را می‌بینید و قدرت امواج‌شان زیاد است (بیشتر از یک ستون) ممکن است این شبکه‌ها با سیگنال وای فای شما تداخل داشته باشند.

بهترین راه این است که با تغییر کانال روتر خود از این تداخل جلوگیری کنید. می‌توانید یک کانال را به صورت تصادفی انتخاب کنید (معمولا کانال‌های 1 یا 11 بهترین انتخاب‌تان هستند) یا می‌توانید با بررسی کانال‌های مورد استفاده در شبکه‌های بی‌سیم اطرافتان کانال مورد نظر خود را انتخاب کنید. با استفاده از برنامه‌های رایگانی همچون InSSIDer یا Vistumbler یا از طریق وب و با استفاده از Meraki WiFi Stumblerمی‌توانید این کار را انجام دهید. اگر روی لپ‌تاپ‌تان به یکی از این نرم‌افزارها دسترسی ندارید می‌توانید از اپلیکیشنی رایگان به نام Wifi Analyzer (روی دستگاه‌های اندروید) یا Wi-Fi Finder (روی دستگاه‌های iOS) برای اسکن شبکه‌های وای فای استفاده کنید.

وقتی که کانال مورد نظر خود را انتخاب کردید باید وارد کنترل پنل روترتان شوید و از آن‌جا کانال مورد استفاده روتر را عوض کنید. برای دسترسی به کنترل پنل روتر، به شبکه بی‌سیم‌تان متصل شوید، صفحه‌ای جدید در مرورگر خود باز کنید و آدرس IP روتر را وارد کنید (اغلب این آدرس 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 است)

اگر آدرس IP روتر خود را نمی‌دانید به قسمت اطلاعات اتصال بی‌سیم‌تان بروید: در قسمت راست و پایین دسکتاپ‌تان روی آیکن شبکه راست کلیک کنید و Network and Sharing Center را باز کنید. شبکه بی‌سیم مورد نظرتان را انتخاب کنید و روی دکمه Details کلیک کنید. حال باید قادر باشید آدرس IP روتر را در قسمت Default Gateway ببنید.

حالا با استفاده از نام کاربری و رمز عبور وارد کنترل پنل روتر خود شوید. اگر رمز عبور روترتان را نمی‌دانید و هیچ وقت آن را تغییر نداده‌اید می‌توانید با استفاده از سایت RouterPasswords.com رمز پیش‌فرض روترتان را پیدا کنید. اگر روترتان را از ISP تان گرفته‌اید ممکن است برای دسترسی به رمز عبور مجبور باشید با ISP تان تماس بگیرید.

بعد از وارد شدن به کنترل پنل روتر، تنظیمات شبکه بی‌سیم را پیدا کنید و کانال ارتباطی را تغییر دهید. خیلی از روترها امکانی برای انتخاب خودکار کانال دارند، اگر روتر شما نیز چنین امکانی دارد می‌توانید آن را غیر فعال کنید و کانال مورد نظرتان را به صورت دستی وارد کنید. برای بهترین عملکرد سعی کنید از کانال‌های 1 یا 11 استفاده کنید. بعد از ذخیره تنظیمات ممکن است روترتان ریبوت شود. اگر چنین اتفاقی افتاد منتظر بمانید و بعد از راه اندازی مجدد روتر، امتحان کنید که آیا مشکل‌تان رفع شده است یا خیر. اگر هنوز در اتصال به روترتان مشکل دارید ممکن است نیاز باشد از کانال دیگری استفاده کنید.


مکان روتر خود را تغییر دهید

اگر به نظر می‌رسد مشکل اتصال‌تان فقط زمانی رخ می‌دهد که از روتر دور شده‌اید، ممکن است مشکل به این دلیل باشد که در حاشیه محدوده قابل پوشش توسط روترتان هستید. یک راه آسان برای حل این مشکل خرید روتری با محدوده پوشش بهتر است، اما قبل از خرید یک روتر جدید می‌توانید چند راه را امتحان کنید تا محدوده‌ی پوشش روترتان بهتر شود. اول از همه مطمئن شوید که آنتن روترتان به خوبی به آن متصل شده است و به صورت عمودی و صاف قرار گرفته است. در قدم بعدی مطمئن شوید که روترتان پشت اشیای بزرگ قرار نگرفته است، اتفاقی که باعث می‌شود سیگنال وای فای ضعیف شود. برای به دست آوردن بهترین پوشش، روتر خود را در مکانی باز قرار دهید تا سیگنال‌ها به راحتی فرستاده شوند.

اگر هنوز هم پوششی که می‌خواهید را به دست نیاورده‌اید سعی کنید روتر خود را به مکانی مرکزی‌تر در محدوده‌ای که به پوشش وای فای در آن‌جا نیاز دارید منتقل کنید. البته از لحاظ قرارگیری روتر نیز دچار محدودیت هستید: روتر باید نزدیک به مکان اتصال تلفن باشد.


تنظیمات روتر را به حالت تنظیمات کارخانه بازگردانید

اگر هنوز هم با اتصال کامپیوترها و دستگاه‌هایتان به روتر مشکل دارید می‌توانید بازگشت به تنظیمات کارخانه را امتحان کنید. متاسفانه این کار باعث از بین رفتن تمام تنظیمات می‌شود و مجبور می‌شوید تنظیمات اتصال به اینترنت روترتان را دوباره انجام دهید. برای بازگرداندن روتر به تنظیمات کارخانه دکمه یا سوراخ کوچک ریست در پشت روتر را پیدا کنید و با استفاده از خودکار یا نوک یک گیره دکمه را برای مدت 10 ثانیه فشار دهید.


درایور یا نرم‌افزار آداپتور بی‌سیم خود را دوباره نصب کنید

اگر بعد از بازگرداندن روتر به تنظیمات کارخانه باز هم روی یکی از سیستم‌ها برای اتصال به وای فای با مشکل مواجه می‌شوید می‌توانید درایور یا نرم‌افزار آداپتور وای فای خود را دوباره روی آن سیستم نصب کنید. قدم اول این است که آخرین نسخه از درایور یا نرم‌افزار مربوط به روترتان را از سایت سازنده دانلود کنید. دستورالعمل‌های نوشته شده در سایت برای نصب نرم‌افزار مورد نظر را دنبال کنید. بعد از نصب نرم‌فزار سیستم خود را ریبوت کنید و احتمالاً مشکل رفع می‌شود.

Firmware‌ مربوط به روترتان را آپگرید کنید

اگر مشکل اتصال بعد از نصب دوباره درایور روترتان هنوز نیز وجود دارد، ممکن است این مشکل به دلیل یک خطای فنی باشد. سازندگان روترها معمولاً آپدیت‌هایی برای برطرف کردن مشکلات پیدا شده و اضافه کردن امکانات جدید به روتر منتشر می‌کنند.

برای مشاهده این‌که آیا firmware جدید برای روترتان منتشر شده است یا نه، در قدم اول وارد کنترل پنل روترتان شوید و شماره نسخه نصب شده firmware را چک کنید. شماره نسخه نصب شده معمولاً در صفحه status نوشته شده است. در قدم بعدی به وبسایت سازنده روترتان بروید و در بخش پشتیبانی یا دانلود به دنبال آخرین نسخه firmware مربوط به مدل روترتان بگردید. به احتمال زیاد نسخه‌ای جدیدتر نسبت به نسخه نصب شده روی روترتان وجود داشته باشد، نسخه جدید را دانلود کنید و دستورالعمل‌های سایت سازنده را برای آپدیت firmware اجرا کنید.

اگر این کار نیز مشکل شما را حل نکرد می‌توانید از firmware های متن باز استفاده کنید و با آزمایش حالت‌های مختلف این firmware ها مشکل شبکه وای فای خود را حل کنید. با این حال اگر همه این راه‌ها را امتحان کردید و باز هم مشکل وای فای‌تان حل نشد، شاید زمان این رسیده باشد که یک روتر جدید بخرید.

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:54 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

با سلام

شبکه کردن دو کامپیوتر (LAN) در ویندوز 7 و انتقال اطلاعات:

برای شبکه کردن دو کامپیوتر ابتدا کابل شبکه را به دو کامپیوتر متصل کنید (با فرض نصب بودن درایور کارت شبکه بر روی دو کامپیوتر)

این مراحل را در دو کامپیوتر به صورت زیر دنبال کنید:

وارد کنترل پنل شوید و به Network and Sharing Center بروید و بر روی Local Area Connection کلیک کنید (اگر هنوز کابل شبکه را متصل نکرده اید به دو کامپیوتر و می خواید ابتدا تنظیمات را انجام دهید برای مشاهده این گزینه در پنجره Network and Sharing Center بر روی گزینه Change Adapter Setting کلیک کنید و از آنجا Local Area Connection را نتخاب کنید) و در پنجره باز شده دکمه properties را کلیک کنید و سپس گزینه ( internet protocol version4( tcp/IP v4 را باز کنید و تیک گزینه های زیر را بزنید

use the following IP Address

use the following DNS Server Address

در کامپیوتر اول:

 مقادیر زیر را برای هر کدام وارد کنید

IP Address : 1.1.1.1

Subnet Mask: در این کادر نیازی نیست چیزی وارد کنید ویندوز به صورت خودکار آنرا پر می کند اما برای اینکار حداقل یک بار باید در کادر مربوط به آن کلیک کنید تا به صورت خودکار پر شود

Default Gateway : در کامپیوتر اول نیازی نیست این کادر پر شود

Preferred DNS Server : 5.5.5.5

Alternate DNS Server : 5.5.5.6

در کامپیوتر دوم:

IP Address : 1.1.1.2

Subnet Mask: در این کادر نیازی نیست چیزی وارد کنید ویندوز به صورت خودکار آنرا پر می کند اما برای اینکار حداقل یک بار باید در کادر مربوط به آن کلیک کنید تا به صورت خودکار پر شود

Default Gateway : 1.1.1.1

Preferred DNS Server : 5.5.5.5

Alternate DNS Server : 5.5.5.6

 

در ضمن تنظیمات و یا در زمان اتصال کابل شبکه به دو کامپیوتر پنجره Set Network Location باز می شود که باید گزینه آخر یعنی Public network را انتخاب کنید تا تنظیمات مربوط به این شبکه در کامپیوترهای شما اعمال شود.

همچنین در Network and Sharing Center بر روی گزینه Change Advanced Sharing Setting کلیک کنید و در قسمت Home or Work و Public(Current Profile) تمام گزینه ها را بر روی Turn on ... تنظیم کنید.

**********************

نحوه Share کردن فایل ها:

بر روی فولدر مورد نظر راست کلیک کرده و گزینه Share With و سپس Specific People را انتخاب کرده و در پنجره File Sharig از درون کادر کشویی گزینه EveryOne را انتخاب و آنرا Add کنید و سپس دکمه Share را بزنید.

**********************

انتقال اطلاعات بین دو کامپیوتر:

ساده ترین راه برای اینکار این است که my computer را باز کنید و گزینه network را از قسمت سمت چپ و پایین آن انتخاب کنید

 

 

 

موفق باشید

 

نظر یادتون نره

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Networking two computers (LAN) on Windows 7 and transfer data

 

Greetings
Two computer network (LAN) on Windows 7 and the transfer of information :
Networking two computers to the network cable to connect two computers (assuming the network card drivers are installed on two computers )
Follow these steps on two computers as follows :
Enter your User Control Panel and go to Network and Sharing Center and click on Local Area Connection ( if you still have not connected the network cable into the computer and you want to do the settings for this option on the Network and Sharing Center window click Change Adapter Setting button and then the select Local Area Connection ) and click the open button and then properties (internet protocol version4 (tcp / IP v4 , open and uncheck the following check
use the following IP Address
use the following DNS Server Address
First computer :
 
Enter the following values ??for each
IP Address: 1.1.1.1

Default Gateway: This field does not need to be filled on the first computer
Preferred DNS Server: 5.5.5.5
Alternate DNS Server: 5.5.5.6
The second computer :
IP Address: 1.1.1.2

Default Gateway: 1.1.1.1
Preferred DNS Server: 5.5.5.5
Alternate DNS Server: 5.5.5.6
 

In the Network and Sharing Center and click on Change Advanced Sharing Setting option on the Home or Work and Public (Current Profile) All Options on Turn on ... Set .
**********************
How to Share Files:
Right click on the folder and select Share With , then select Specific People window, select File Sharig EveryOne option from the drop down box and then click Add , and then click Share .
**********************
Data transfer between two computers :
The easiest way to do this is to open up my computer and network options down the left side and then select
 
Good luck
 
Please comment

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:53 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

حذف telegram

Telegram – تلگــرام یک مسنجر قدرتمند، رایگان و برای گوشی های هوشمند می باشد که با تمرکز بر روی دو  فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی شده است. اما در صورتی که تصمیم بگیرید حساب کاربری خود را در تلگرام حذف کنید باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری (اکانت) تلگرام خود کنید.

برای مشاهد آموزش حذف حساب کاربری پیام رسان تلگرام، در ادامه با ما همراه شوید.

 

 

 

• با استفاده از ربات Spam Bot از ریپورت اسپم تلگرام خارج شوید

• حل ارور Phone Number Flood در هنگام ثبت نام در تلگرام

• آموزش تصویری حذف اکانت اینستاگرام

 

برای حذف حساب کاربری خود در مسنجر تلگرام به صورت زیر عمل کنید:

در مرحله ی اول با استفاده از آدرس زیر به قسمت حذف اکانت تلگرام مراجعه نمایید:

my.telegram.org/deactivate

 

پس از ورود به وب سایت مانند تصویر زیر شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Nextکلیک کنید.

به عنوان مثال شماره موبایتونو به صورت ۹۸۹۱۲۳۴۵۶۷۸۹+ وارد کنید.

 

delete telgram_2

 

در این مرحله یک رمز عبور که درون یک پیام است به مسنجر تلگرام شما ارسال می گردد که رمز مورد نظر را می بایست در کادر password مرحله ی بعد وارد کنید.

رمز در خط سوم است.

 

تلگرام

 

همانطور که در مرحله ی قبل اشاره کردیم، رمز عبور ارسال شده در مسنجر تلگرام خود را میبایست در کادر Password وارد کرده و سپس روی گزینه Sign in کلیک کنید.

 

حذف telegram

 

در مرحله ی بعد گزینه Done را انتخاب کنید.

 

حذف اکانت telegram

 

در مرحله ی آخر یک پنجره برای شما باز خواهد شد که برای غیر فعال کردن اکانت تلگرام خود می بایست بر روی گزینه Yes, delete my account کلیک کنید.

 

telegram

 

در صورت موفقیت امیز بودن عملیات حذف اکانت، با پیغام زیر مواجعه خواهید شد.

 

حذف تلگرام

 

اما پس از اینکه اکانت شما به طور کامل حذف شد، پروفایل شما به صورت زیر برای دوستانتان نمایش خواهد داده شد.و دیگر اثری از عکس و نام کاربری شما در تلگرام دوستانتان نخواهد بود.

اما دقت داشته باشید، پیام هایی را که از قبل برای دوستان خود ارسال کرده اید، برای آن ها پاک نخواهد شد.

 

telegram delete acc

 

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:51 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

ادمین(مدیر) هایی که شما برای گروه های خود تعیین میکنید تمام توانایی های ادمینی را دارا هستند ! یعنی میتوانند نام و عکس گروه را تغییر دهند و همچنین اعضا را گروه دعوت و یا آنها را حذف کنند !

نکته : قبل از آن که شما کسی را در گروه خود ادمین کنید , به صورت پیشفرض همه اعضا میتوانند نام و عکس گروه را تغییر دهند و همچنین دیگر اعضا را به گروه دعوت کنند و یا افرادی را که خودشان به گروه دعوت کرده اند , از گروه حذف کنند ! اما بعد از آن که شما در تنظیمات گروه تیک گزینه “All Members are Admins” بردارید , فقط ادمین ها میتوانند نام و عکس گروه را تغییر دهند و افراد را به گروه دعوت و یا آنها را از گروه حذف کنند !

برای برداشتن تیک گزینه “All Members are Admins” و ادمین کردن افراد در گروه های تلگرام , مراحل ساده زیر را انجام دهید :

1. ابتدا برنامه تلگرام را باز کرده و وارد گروه مورد نظر شوید (حتما باید در آن گروه “Owner” یا “همون سازنده گروه(ادمین اصلی)” باشید) . بعد از آن بر روی اسم گروه لمس کنید (طبق تصویر زیر) :

1

2. با توجه به تصویر زیر گزینه “3Dot” یا همان “3نقطه” را انتخاب کنید :

2

3. اکنون گزینه “Set admins” را انتخاب کنید :

3

4. در این صفحه به طور پیشفرض گزینه “All Members are Admins” تیک خورده است . یعنی همه کاربران قادر به تغییر نام و عکس گروه هستند و میتوانند اعضای جدید را به گروه Invite کنند . برای ادمین کردن اعضا میبایست ابتدا تیک گزینه “All Members are admins” را بردارید :

4

5. بعد از آن کافیست تیک رو به روی اسم شخصی را که میخواهید ادمین کنید را بزنید تا شخص مورد نظر ادمین شود ! ( مانند تصویر زیر ) :

5

اکنون افراد مورد نظر ادمین شده اند و فقط آنها توانایی تغییر نام و عکس گروه و همچنین Add کردن و Remove کردن اعضای گروه را دارند .

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:50 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی
چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:49 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی
چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:49 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی
چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:45 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

16 نرم‌افزاری که باید روی هر کامپیوتر نصب شود

کاربران بسته به نیازهایی که دارند و حرفه‌ای که دنبال می‌کنند، سیستم کامپیوتری خاصی متناسب با کاربری‌شان تهیه می‌کنند. هر کامپیوتر، دسکتاپ یا لپ‌تاپی که خریده می‌شود، مانند یک صفحه‌ی سفید و آماده است که با برنامه‌هایی که روی آن نصب می‌شود، کامل می‌شود.

فعالیت‌های کاربر هر چه باشد (مهندسی، هنری یا پزشکی)، یک سری نرم‌افزار هستند که مانند شاه‌کلید عمل می‌کنند و لازم است تا روی هر سیستمی نصب شوند. چون دیر یا زود به کار با این‌ها احتیاج پیدا می‌کنید.

در ادامه 15 تا از این نرم‌افزارهای کاربردی  را به شما معرفی می‌کنیم. نسخه‌ی تمام این برنامه‌ها روی اینترنت موجود است.

1. ویندوز 10

معمولا یک نسخه‌ی ویندوز روی سیستم‌ها نصب هست. در صورتی که این نسخه، ویندوز 8.1 یا نسخه‌ی دیگری بود، اولین کاری که می‌کنید این باشد که آن را به ویندوز 10 ارتقا بدهید؛ یک نسخه‌ی بسیار راحت و بی‌بقص از ویندوز برای کامپیوترها. اگر به اینترنت وصل باشید، برای به روز کردن نسخه‌ی ویندوز پیامی به شما فرستاده می‌شود.

اگر هم به هر دلیلی از کار با Windows 10 خوش‌تان نیامد، تا 30 روز وقت دارید به همان نسخه‌ی قبلی 8.1 برگردید.

2. مرورگرهای مناسب

کار با اینترنت بدون یک مرورگر مناسب و خوب، ممکن نیست. Internet Explorer که به صورت پیش‌فرض روی ویندوز هست، یا Edge Browser، به‌خوبی پاسخگوی نیاز اکثر کاربرها نیستند و باید برنامه‌های بهتری را جایگزین‌شان کنید.

Firefox و IE 11 مرورگرهای خوبی هستند ولی توصیه می‌کنیم از Chrome استفاده کنید.

3. برنامه‌ی Ninite

وقتی سیستم را روشن می‌کنید، این برنامه باعث می‌شود تا سیستم سریع‌تر لود شود. برای نصب، به وب‌سایت Ninite بروید. در این‌جا ده‌ها نرم‌افزار برای نصب گذاشته شده که خیلی کاربردی هستند.

فایل‌تان را انتخاب و روی Get Installer کلیک کنید. سایت، یک فایل exe به شما می‌دهد که باید نصب و اجرای شود.

4. آنتی ویروس AVG

به محض این‌که به اینترنت متصل شوید یا از طریق پورت USB اقدام به انتقال اطلاعات کنید، خطر ویروسی شدن سیستم شما وجود دارد. گاهی آنتی ویروسی روی ویندوز نصب هست اما این‌ها معمولا کارایی خوبی ندارند.

AVG آنتی ویروس خوبی است که به طور رایگان هم در دسترس است. به علاوه Avast و Panda هم آنتی ویروس‌های رایگان نسبتا مفیدی هستند.

5. آنتی بدافزار 

یک آنتی ویروس مثل AVG برای امنیت سیستم و اطلاعات‌تان لازم است اما کافی نیست. شما به یک آنتی بدافزار (Anti-Malware) هم احتیاج دارید.

آنتی بدافزار Malwarebytes را هم دانلود و نصب کنید. و یادتان باشد که بعد از نصب آن حتما نسخه‌ی Anti-Exploit را هم از همان وب سایت نصب کنید. این یکی 4 لایه‌ی امنتیتی مضاعف به مرورگر شما اضافه می‌کند.

CCleaner

CCleaner

6. برنامه‌ی PC Decrapifier

برای پاک کردن برنامه‌های به درد نخوری که تا حالا خودتان یا شرکت سازنده روی سیستم نصب کرده‌اید و جز پر کردن فضا و کند کردن کارایی دستگاه فایده‌ی دیگری ندارند، پیشنهاد می‌کنیم برنامه‌ی PC Decrapifier را نصب کنید.

وقتی این را نصب کردید، برنامه سیستم شما را اسکن می‌کند و لیستی از چیزهایی که قبلا نصب کرده بودید اما مدت‌هاست بلا استفاده مانده، برای شما ارایه می‌کند. آن‌هایی که نمی‌خواهید را پاک کنید.

7. برنامه‌های benchmark و stress-test

اگر تمام قطعه‌های سخت‌افزاری را خودتان با دقت سرهم کرده باشید، معمولا جای نگرانی نیست. ولی اگر دستگاه را به صورت پک کامل خریده‌اید و از قابلیت اجزا مطمئن نیستید، این برنامه‌ها را اجرا کنید تا از میزان توانایی و کشش سخت‌افزاری دستگاه‌تان اطمینان حاصل کنید. برنامه‌های رایگان متعددی برای تست Benchmark و Stress وجود دارند که دستگاه را تحت شرایط سخت کارکرد قرار می‌دهند و میزان قابلیت و ظرفیت آن را ارزیابی می‌کنند.

8. برنامه‌ی CCleaner

نصب CCleaner خیلی به بهتر کار کردن سیستم شما کمک می‌کند. این برنامه تمام کوکی‌ها (Cookies)، سوابق (History)، فایل‌های غیرضروری و مانند آن‌ها را پاک می کند. این اطلاعات معمولا انباشته می‌شوند و سرعت کارکرد سیستم را پایین می‌آورند.

9. Secunia PSI

برنامه‌ها اگر به روز نشوند، احتمال دارد که حفره‌های امنیتی به وجود بیاورند یا آن‌طور که باید، درست کار نکنند.

برنامه‌ی Secunia’s Personal Software Inspector به طور خودکار تمام برنامه‌های روی سیستم را به روز نگه می‌دارد. در صورتی که آپدیت هر مورد هم به هر دلیل میسر نباشد، پیامی روی دسکتاب به کاربر می‌دهد و اطلاع می‌دهد که نسخه‌ی به روز رسانی روی اینترنت در دسترس هست و باید نسبت به آپدیت برنامه اقدام کنید.

10. برنامه‌ی پخش رسانه‌ی VLC Player

یک اشکال بزرگ ویندوز 10 ضعف آن در اجرای فایل‌های DVD است. برنامه‌ی VLC Player برای اجرای فایل‌های صوتی و تصویری (Media) خیلی خوب کار می‌کند و آپشن‌های مناسبی برای تنظیمات دارد.

11. برنامه‌ی نقاشی Paint.net

برنامه‌ی Paint.net نسبتا سبک و ساده‌ای برای نقاشی و ویرایش تصویری عکس‌ها است و با این‌که قابلیت‌های فتوشاپ را ندارد اما ویژگی‌های به درد بخوری ارایه می‌دهد که از آن یک برنامه‌ی کاربردی می‌سازد.

paint.net

paint.net

12. Sumatra PDF برای مطالعه

برنامه‌ی Sumatra PDF اگر بهتر از Adobe Reader کار نکند، از آن بدتر نیست؛ ضمن این‌که Adobe Reader دایم باید آپدیت شود و گاهی فایل‌ها را نمی‌خواند. با برنامه‌ی Sumatra به راحتی می‌توانید فایل‌های متنی با فورمت PDF را مطالعه کنید.

البته Sumatra شاید خیلی از ویژگی‌های جانبی و فانتزی سایر برنامه‌های PDF خوان را نداشته باشد ولی برنامه‌ی پرسرعت و بی‌دردسری هست که تقریبا اصلا با آن مشکلی نخواهید داشت. ضمنا هکرها هم کم‌تر سراغ این برنامه می‌روند و از این جهت هم می‌تواند خیال‌تان راحت باشد.

13. iTunes / Spotify

این دو برنامه برای گوش دادن به موسیقی و جدیدترین آهنگ‌ها و دانلودشان مناسب هستند.

iTunes شما را به اقیانوس موسیقی و آهنگ‌ها متصل می‌کند، ضمنا می‌توانید library گوشی و سیستم کامپیوتری‌تان را هم‌سان‌سازی (Sync) کنید و از آهنگ‌ها روی هر دو دستگاه بهره‌مند شوید.

Spotify هم برای گوش دادن رایگان به میلیون‌ها آهنگ روی اینترنت عالی است؛ البته فقط گاهی تبلیغاتی بین آهنگ پخش می‌شود.

14. Password Manager برای مدیریت رمز عبور

این برنامه‌ها برای مدیریت کلمه‌های عبوری که روی سیستم‌تان برای سایت‌ها و برنامه‌های مختلف تعریف می‌کنید، مناسب و ضروری هستند.

این روزها که دسترسی هکرها به password کاربران و اطلاعات شخصی‌شان به یک روال تبدیل شده و امنیت حریم‌ها در خطر است، توصیه می‌کنیم پسوردهای مطمئن و پیچیده‌ای بسازید و برای هر سایت یا برنامه، پسورد متفاوتی را تعیین کنید؛ نه این‌که یک پسورد را برای همه بگذارید. برنامه‌هایی مانند Daslane ،Lastpass یا KeePass برای این کار مناسب هستند.

15. برنامه‌های کاربردی اداری

برنامه‌ای مانند Excel خیلی برای کارهای اداری و آکادمیک کاربردی هستند. برنامه‌های OpeOffice و LibreOffice هم در این زمینه خیلی کاربردی هستند، ضمن این‌گه گزینه‌ها و قابلیت‌های خوبی هم برای ساختن یک فایل حرفه‌ای در اختیارتان قرار می‌دهند.

برنامه‌ی Google Docs هم خوب است اما فقط در حالت آنلاین کار می‌کند.

16. Steam

گاهی هم بد نیست که دست از کار بکشید و بازی کنید. Steam بازی‌های خوبی ارایه می‌دهد که می‌توانید مدت‌ها با هرکدام از آن‌ها سرگرم باشید و ایده‌های تازه برای ادامه‌ی کارتان پیدا کنید.

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:44 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

این گزارش حکایت از این دارد که اطلاعات جستجوی کاربران و سایر داده‌های شخصی از طریق این حفره در اختیار کمپانی توسعه‌دهنده‌ی گرفته است.

به گزارش سافت گذر به نقل ازشهرخبر؛ براساس اخبار منتشر شده، ابزاری با نام Web TuneUp کمپانی AVG که در فروشگاه کروم قرار داشت، پس از نصب، اطلاعات مربوط به جستجوی کاربران و شمار دیگری از اطلاعات شخصی آنها را در اختیار این کمپانی قرار می‌داده است. این موضوع توسط یکی از محققان امنیتی گوگل کشف و پس از آن این افزونه از فروشگاه کروم گوگل حذف شده است. کاربرانی که اقدام به نصب آنتی ویروس AVG کرده باشند، این افزونه را اجبارا در مرورگر کروم خود نصب شده خواهند داشت. در زمان نصب این پلاگین، کاربر اجازه‌ی نصب را صادر می‌کند؛ اما توسعه‌دهندگان این پلاگین را به گونه‌ی طراحی کرده‌اند که قادر است از سد آزمایش‌های تشخیص بدافزار بودن یک پلاگین یا افزونه‌ی کروم، عبور کند.

این پلاگین وظیفه‌ی ارسال وب‌سایت‌های بازدید شده از سوی کاربران را به AVG بر عهده داشته تا از این طریق آنتی ویروس مورد نظر بتواند خطرناک بودن آدرس اینترنتی مورد نظر را بسنجد؛ اما پیاده‌سازی این پلاگین به گونه‌ای است که امکان سرقت اطلاعات را بسیار افزایش می‌دهد. این موضوع با انتشار پستی توسط تاویس اورماندی، محقق گوگل در زمینه‌ی امنیت طی پستی که ۱۵ دسامبر منتشر شده، اعلام شد.

اورماندی طی پستی در خصوص این مشکل امنیتی چنین اظهار نظر کرده است:

این افزونه تعداد زیادی API جاوا اسکریپت را به کروم اضافه می‌کند که هدف از آن احتمالا سرقت اطلاعات مربوط به جستجوهای انجام شده و همچنین آدرس‌هایی است که کاربر در تب‌های جدید آن‌ها را وارد می‌کند. فرایند نصب این اسکریپت‌ها به اندازه‌ای پیچیده شده که مرورگر کروم قادر نیست تا در زمان انجام تست‌های ضد بدافزار، از وجود آن‌ها آگاه شده و این مشکل را شناسایی کند. براساس اطلاعات ارائه شده توسط اورماندی بیش از ۹ میلیون نفر از کاربران مرورگر کروم تحت تاثیر این افزونه قرار گرفته‌اند. علاوه بر اطلاعاتی که اورماندی ارائه کرده، وی به این موضوع نیز اشاره کرده که راهکار ارائه شده توسط AVG برای جبران این مشکل، همچنان کاربران را در معرض تهدید برای سرقت اطلاعات قرار می‌دهد. AVG این افزونه را ابزاری برای آگاهی پیدا کردن از سایت‌های خطرناکی که کاربر به آن‌ها مراجعه می‌کند، خوانده است. AVG عنوان کرده که این افزونه آدرس وب‌سایت‌های بازدید شده توسط کاربر را برای مقایسه با آدرس‌های خطرناک موجود در دیتابیس این کمپانی مانیتور کرده و در صورت یافتن نمونه‌ای مشکوک، آن را به اطلاع کاربر می‌رساند.

AVG در ماه‌های اخیر با تغییر سیاست‌های حریم خصوصی خود در عرضه‌ی نرم‌افزار‌های آنتی ویروس و ضد بدافزار، این کمپانی را صاحب این امکان کرده تا اطلاعات جستجو و کوئری‌های مرتبط را به سایر شرکت‌های علاقمند برای در اختیار داشتن این اطلاعات قرار دهد.

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:43 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

جدیدترین اپلیکیشن iOS ‌شرکت مایکروسافت دیگر یک اپلیکیشن کاربردی از مجموعه اپلیشکیشن‌های کاربردی این شرکت نیست و حالا شاهد عرضه یک اپلیکیشن برای گرفتن عکس سلفی هستیم!

 

microsoft-selfie-iOS-App

به گزارش سافت گذر به نقل ازفارنت؛ حتی اگر نمی‌دانستیم که این اپلیکیشن را مایکروسافت عرضه کرده نام این اپلکیشن به روشنی مشخص می‌کرد که کار مایکروسافت است! اپلیکیشن Microsoft Selfie در واقع یک نسخه زیرکانه از همان اپلیکیشن ویندوزفون Lumia Selfie است که هدف از آن بهبود کیفیت تصاویر سلفی با تنظیم دقیق‌تر چیزهایی مانند بالانس رنگ، رنگ پوست و نورپردازی است.

Microsoft-selfie-final

اگر ریزبینانه‌تر به این اپلیکیشن بنگریم در واقع این اپلیکیشن تنها یکی از جاهائیست که از ماشین یادگیری خود استفاده کرده و پیش از این شاهد استفاده از آن در وب‌سایتی بودیم که بر اساس تصویری از شما، سن شما را حدس می‌زد و حالا مایکروسافت ادعا می‌کند در این اپلیکیشن “سن، جنسیت، رنگ پوست، روشنایی، و بسیاری از متغیرهای دیگر” را برای “پیشرفت هوشمندانه” تصاویر سلفی شما بکار می‌گیرد.

هر یک از 13 فیلتر بکار گرفته شده که با نام‌های جالبی مانند 1965 یا BlueDawn در این اپلیشکن وجود دارند، نویزهای موجود در تصویر را از بین برده و بهبودهای عمومی و اولیه‌ای را در تصویر شما ایجاد می‌کنند. در عین حال می‌توانید با فشردن و نگهداشتن تصویر تغییرات انجام شده در تصویر نسبت به نسخه اولیه را ببینید.

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:41 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

 

 
 
نسل جدید کامپیوتر جیبی اینتل با نام کامپیوت استیک به همراه بهینه‌سازی‌های قابل توجه نسبت به نسل قبلی در نمایشگاه CES 2016 معرفی شد. برای اطلاع از جزئیات این دستگاه،
 

به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛ اینتل در کنفرانس CES 2016 از نسل جدید کامپیوتر جیبی خود رونمایی کرد که توانایی تبدیل هر نمایشگری به یک کامپیوتر کامل را دارد. این دستگاه نسبت به نسل قبل خود علاوه بر افزایش توان پردازشی، کاهش اندازه را نیز تجربه کرده است.

کامپیوتر جیبی اینتل

کامپیوت استیک‌های اینتل از نسل جدید پردازنده‌های کم مصرف Core m همین شرکت بهره می‌برند. نمونه‌ی۴۹۹ دلاری به Core m5-6Y57 مجهز شده است و نمونه‌ای که از Core m3-6Y30 بهره می‌برد، برچسب قیمت ۳۹۹ دلاری را به همراه دارد. 

تفاوت قیمت این دو دستگاه تنها به دلیل پردازنده‌های متفاوت هر یک نیست؛ نمونه‌ی گران‌تر به سیستم عامل ویندوز ۱۰ مجهز است در حالی که برادر ارزان‌تر آن فاقد سیستم عامل است. سایر مشخصات کامپیوت استیک‌های اینتل عبارتند از حافظه‌ی ۶۴ گیگابایتی در کنار ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم. همچنین این دستگاه‌ها از سه خروجی یو‌اس‌بی در کنار قابلیت ارتباط وایرلس AC 7265 و بلوتوث 4.1 بهره می‌برد. زمان آغاز تولید محصولات مذکور، ماه فوریه‌ی سال جاری است.

کامپیوتر جیبی اینتل

برای آن دسته از افرادی که نیازی به قدرت پردازشی سری Core m ندارند، می‌توانند نمونه‌ی ۱۵۹ دلاری مجهز به پردازنده‌ی سری Atom را خریداری کنند. کامپیوت استیک ارزان قیمت اینتل به پردازنده‌ی Atom x5-Z8300 مجهز است که علی رغم قیمت کمتر از نصف آن نسبت به برادر‌های قدرتمند خود، عملکرد بسیار ضعیف تری دارد. این دستگاه از ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی ذخیره سازی در کنار ۲ گیگابایت حافظه‌ی رم بهره می‌برد. در زمینه‌ی اتصالات‌، اینتل در نمونه‌ی ارزان کامپیوتر جیبی خود اقدام به تعبیه دو خروجی یو‌اس‌بی در کنار اتصال وایرلس AC 7265 و بلوتوث 4، کرده است. این استیک در حال تولید است و به زودی وارد بازار خواهد شد. 

 کامپیوت استیک‌های اینتل ارزان، قدرتمند و بسیار قابل حمل هستند و برای آن دسته از افرادی که به این محصولات نیاز دارند، می‌تواند بسیار کاربردی باشد. اینتل در زمینه‌ی کامپیوتر‌های جیبی عملکرد قدرتمندی داشته است و جز سردمداران این بازار به شمار می‌رود.

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:39 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی
ویندوز ۸.۱ همچنین یکپارچگی بهتر ابر ذخیره سازی SkyDrive و یک نسخه ی مرورگر استاندارد جدید Internet Explorer 11 را به کاربران خود ارائه می دهد. شماره نسخه ی 1. که به این ورژن از ویندوز اضافه شده، با حفظ هر دو حالت سبک جدید مخصوص تبلت و دسکتاپ سنتی ویندوز، تغییرات زیادی را نسبت به ویندوز ۸ نشان می‌دهد.
به گزارش صبحانه، ورژن جدید سیستم عامل ویندوز از  ۱۷ اکتبر به طور عمومی به عنوان یک بروز رسانی رایگان برای کاربران فعلی نسخه های ارجینال ویندوز ۸ در دسترس قرار گرفته است و سه روز بعد نیز برای فروش در شکل دیسک های نصبی یا دانلودهای نرم افزاری در فروشگاه مایکروسافت ارائه شد که برای نسخه ی معمولی، قیمت ۱۱۹.۹۹ دلار و برای Windows 8.1 Pro هزینه ی ۱۹۹.۹۹ دلار را در نظر گرفته اند. 
البته با توجه به اینکه در ایران، قانون کپی رایت اجرا نمی شود،‌ قطعا تاکنون طرفداران این سیستم عامل به دانلود نسخه ی جدید پرداخته اند.
روش های مختلف نصب ویندوز 8.1
چندین روش برای نصب ویندوز ۸.۱ وجود دارد و شما باید با توجه به شرایط رایانه خود برای نصب ویندوز، یکی از این روش ها را انتخاب نمایید. گزینه های ممکن از این قرار است:
• یک کامپیوتر یا تبلت با ویندوز ۸ از پیش نصب شده • یک PC یا تبلت در حال اجرای نسخه نمایشی ویندوز 8.1 • یک کامپیوتر ویندوز ۷ • یک کامپیوتر با اجرای ویندوز ویستا، XP یا حتی نسخه های اولیه این سیستم عامل • یک کامپیوتر بدون هیچ سیستم عاملی
و برای سیستم‌های دارای یک نسخه از ویندوز،‌ دو گزینه ی بیشتر پیش رو نخواهد بود:
• ویندوز 8.1 (معمولی) در مقایسه با Windows 8.1 Pro • نسخه ی ۳۲ بیتی در مقایسه با ۶۴ بیتی
ورژن Pro برای ارائه ی قابلیت‌های تجاری مانند رمزگذاری دیسک و الحاق دامنه ی شبکه و همچنین قابلیت نصب Windows Media Center در نظر گرفته شده است. 
در بین تمام این گزینه ها به انتخاب نسخه ۶۴ بیتی بهترین توصیه است که میتوان نمود، زیرا تمام پردازنده های امروزی برای گذرگاه های داده ۶۴ بیتی طراحی شده اند. 
اگر در حال حاضر، بر روی کامپیوتر شخصی شما یک سیستم عامل ۳۲ بیتی نصب است و قصد دارید نسخه ۶۴ بیتی ویندوز جدید را نصب نمایید، تنها قادر خواهید بود یک فرایند کامل نصب را انجام دهید که بر خلاف نصب آپگرید، نیاز به نصب دوباره ی نرم‌افزارهای مورد نظر خود دارید.
طریقه نصب از DVD
برای نصب ویندوز 8 یا 8.1 ابتدا باید DVD ویندوز را خریداری کرده و یا اینکه دانلود و سپس برروی DVD رایت نمایید.
با توجه به شباهت‌های فراوان ویندوز 8 و 8.1 ما در این آموزش ویندوز 8.1 نگارش 64 بیتی را نصب خواهیم کرد. توجه داشته باشید اگر سیستم را بتازگی خریداری کرده اید و هارددیسک سیستم شما فاقد هرگونه اطلاعاتی می‌باشد شروع به نصب ویندوز کنید اما اگر برروی سیستم شما از قبل ویندوز نصب شده است، ابتدا اطلاعات مهم موجود در درایو C (درایو ویندوز فعلی خود) مانند تصاویر، فایل نصب برنامه‌ها، اسناد و ... را در درایو دیگری که ویندوز برروی آن نصب نیست کپی نمایید.   مرحله‌ 1
سیستم را روشن کرده و دی وی دی ویندوز را در داخل درایو DVD قرار دهید. اگر قبلاً برروی سیستم شما ویندوزی نصب شده باشد پیامی شبیه به پیام زیر، نشان داده می‌شود. بلافاصله یکی از کلیدهای کیبورد را فشار دهید تا بوت از DVD آغاز شود.
 
اگر هاردیسک شما پارتیشن بندی نشده و یا فاقد ویندوز باشد بدون مشاهده این پیام به مرحله‌ی بعد خواهید رفت.
مرحله‌ی 2
پس از چند دقیقه (لحظه) پنجره زیر را مشاهده خواهید کرد. شبیه به تصویر زیر،  Time and currency format را به Persian تغییر بدهید و برروی Next کلیک نمایید.
 نکته
بدین صورت زبان و کیبورد فارسی در ویندوز نصب خواهد شد و شما کافی‌ است پس از اجرا شدن ویندوز کیبورد فارسی را هم به آن اضافه کنید. در صورت تمایل برای اضافه شدن اتوماتیک کیبورد فارسی در همین ابتدا، Keyboard and input method را هم به Persian تغییر بدهید و در مرحله‌ی آخر و پس از اجرا شدن ویندوز، زبان پیش‌فرض کیبورد را به EN تغییر بدهید.
مرحله‌ی 3
- برروی Install now کلیک نمایید.
مرحله‌ی 4
اگر DVD تهیه (دانلود) شده، AIO  یا همان All in One و شامل چندین نگارش از ویندوز باشد پنجره ای شبیه به تصویر زیر مشاهده خواهید کرد. نگارشی را که تمایل دارید نصب کنید انتخاب کرده و برروی Next کلیک نمایید.
 
نکته:
کاملترین نگارش ویندوز 8 و 8.1 از لحاظ امکانات، نگارش Enterprise است. اگر این نگارش را انتخاب نمایید در ادامه نیازی به وارد کردن سریال نخواهید داشت. 
اگر نگارش Pro یا Core را انتخاب نمایید، پس از کلیک برروی Next باید سریالی را که برای نصب در اختیار دارید (برروی پکیج خریداری شده نوشته شده و یا اگر از سایت دانلود کرده اید در لینکی جداگانه قرار داده شده) وارد نمایید. 
توجه داشته باشید که وارد کردن سریال در نگارش‌های Pro و یا Core در این مرحله به معنی اکتیو و جنیون بودن ویندوز پس از نصب نخواهد بود و شما باید پس از نصب ویندوز 8.1 آن را فعال نمایید.
مرحله‌ی 5
با انتخاب I accept the license terms برروی Next کلیک نمایید.
 
مرحله‌ی 6
در این مرحله دو گزینه قابل انتخاب وجود دارد. با انتخاب گزینه اول ویندوز قبلی (اگر برروی سیستم شما نصب شده باشد) آپگرید خواهد شد. 
با انتخاب گزینه دوم ویندوز جدید با حذف ویندوز قبلی نصب خواهد شد. همواره نصب ویندوز بصورت Custom (گزینه دوم) پیشنهاد می‌شود تا ویندوز نصب شده اصطلاحاً Fresh و بدون مشکل باشد.
نکته:
در صورت تمایل برای آپگرید ابتدا با جستجو در اینترنت و گوگلینگ بررسی کنید که آیا ویندوز قبلی شما قابلیت آپگرید را با نگارش جدید ویندوز دارد یا خیر؟!
برروی گزینه دوم کلیک نمایید تا به مرحله بعد بروید.
 
مرحله‌ی 7
به مرحله‌ی مهم کار می‌رسیم! پارتیشن بندی هارددیسک جدید و یا انتخاب و فرمت کردن  پارتیشنی که ویندوز قبلی سیستم شما برروی آن نصب است.
اگر هارددیسک سیستم شما قبلاً پارتیشن بندی نشده و بتازگی آن‌را خریداری کرده‌اید به مرحله‌ی 7-1 بروید.
اگر هاردیسک شما قبلاً پارتیشن بندی شده و در حال حاضر برروی آن ویندوز نصب است به مرحله‌ی 7-2 بروید.   مرحله‌ی 7-1
پارتیشن بندی هارددیسک
همانطور در تصویر زیر  مشاهده می‌کنید، سیستم انتخاب شده‌ی ما یک هارددیسک با حجم حدود 100 گیگابایت دارد و ویندوز این هارددیسک را Drive 0 Unallocated Space نامگذاری کرده است. 
 برای پارتیشن بندی هارددیسکی که فاقد پارتیشن است، ابتدا برروی فضای پارتیشن بندی نشده و سپس برروی New کلیک نمایید.
حالا باید حجمی را در بخش Size برای درایو C بر حسب مگابایت وارد کنید. ما 51200 مگابایت (حدود 50 گیگابایت) را برای درایو C در نظر گرفته‌ایم.
نکته:
با توجه به حجم‌های ترابایتی هارددیسک‌های امروزی، سعی کنید حجم درایو C یا همان درایو ویندوز را بین 50 تا 100 گیگابایت در نظر بگیرید تا برای نصب چند برنامه‌ی حجیم به مشکلی برنخورید. نکته‌ی دیگر اینکه اگر بخواهید در آینده حجم درایور C را تغییر دهید کاری دشوار و یا آسان و پرریسک (با کمک نرم افزارهای مدیریت پارتیشن) را در پیش خواهید داشت!
پس از وارد کردن حجم برروی Apply و در پیام نشان داده شده برروی OK کلیک نمایید.

مطابق تصویر زیر یک پارتیشن 49.7 گیگابایتی با نام Drive 0 Partition 2 ایجاد شده است. توجه داشته باشید که با ایجاد اولین پارتیشن در هارد،حدود 350 مگابایت هم بصورت اتوماتیک توسط سیستم رزرو خواهد شد. نام ادرایو رزرو شده، System Reserve می‌باشد.
برای ادامه‌ی پارتیشن بندی هارد مجدداً برروی فضای پارتیشن بندی نشده با نام Drive 0 Unallocated Space کلیک کنید. برروی New کلیک کنید تا به مرحله‌ی انتخاب فضای پارتیشن جدید بروید.
شبیه به تصویر زیر، کل فضای پارتیشن نشده هارد در بخش Size نشان داده خواهد شد. حالا تصمیم داریم یک درایو دیگر به غیر از درایو C ایجاد کنیم بنابراین حجم کلی باقی‌مانده را تغییر نمی‌دهیم و برروی Apply کلیک می‌کنیم. 
اگر حجم هارددیسک شما 500 گیگابایت، 1 ترابایت و یا بیشتر است شما باید این مرحله را چندین مرتبه تکرار کرده و پارتیشن‌هایی با حجم دلخواهتان را ایجاد نمایید.
 پس از ایجاد پارتیشن‌ها به مرحله‌ی 8 بروید.
 مرحله‌ی 7-2
فرمت کردن درایو C در هاردی که قبلآً برروی آن ویندوز نصب شده است
همانطور در تصویر زیر  مشاهده می‌کنید، سیستم انتخاب شده‌ی ما یک هارددیسک با حجم حدود 100 گیگابایت دارد که در مجموع به 2 پارتیشن تقسیم شده است. دو پارتیشن حدوداً 50 گیگابایتی که قبلاً برروی اولین درایو آن ویندوز نصب شده است.
می‌خواهیم ویندوز جدید را جایگزین ویندوز قبلی کنیم. 
ابتدا درایو C را انتخاب می‌کنیم (نام این درایو در تصویر زیر Drive 0 Partition 2 می‌باشد)
سپس با کلیک برروی Format و سپس OK این درایو را فرمت کرده و تمامی اطلاعات داخل آن‌را به منظور نصب ویندوز جدید، حذف می‌کنیم.
توجه: در انتخاب درایو ویندوز قبلی خود دقت کنید تا اطلاعات سایر درایوها را به اشتباه فرمت نکنید.
  پس از فرمت ویندوز قبلی (درایو C) به مرحله‌ی 8 بروید.
 مرحله‌ی 8
پس از ایجاد پارتیشن‌ها و یا فرمت ویندوز قبلی، درایوری که قصد دارید ویندوز را برروی آن نصب کنید را انتخاب نمایید.
درایو C اولین درایو هارددیسک سیستم است و فایل‌های مربوط به بوت ویندوز در آن قرار می‌گیرند.  اکثر افراد (حرفه‌ای) این درایو را برای نصب ویندوز انتخاب می‌کنند و ما هم به شما پیشنهاد می‌کنیم ویندوز را برروی این درایو نصب نمایید. (مگر اینکه چندین ویندوز برروی سیستم داشته باشید)
Drive 0 Partition 2 (همان درایو C) را شبیه به تصویر زیر و انتخاب کرده و برروی Next کلیک نمایید.
 
مرحله‌ی 9- نصب ویندوز آغاز می‌شود. بسته به سرعت سیستم شما ، نصب ویندوز 8.1 حدود 5 تا ؟؟ دقیقه زمان نیاز خواهد داشت و سیستم یک یا چند مرتبه ریست خواهد شد. تا پایان مراحل نصب و اجرا شدن (بالا آمدن) ویندوز منتظر بمانید و با سیستم کاری نداشته باشید!
 
 
مرحله‌ی 10
پس از اجرا شدن ویندوز، شبیه به تصویر زیر در بخش PC-Name ، نامی دلخواه را برای کامپیوتر خود وارد نمایید و رنگی دلخواه را انتخاب نمایید. برروی Next کلیک کنید.
  مرحله‌ی 11
در این مرحله باید اینترنت را قطع کنید. اگر اینترنت ADSL یا وایرلس دارید و فعال است، آن‌را غیرفعال کنید (مودم ای‌دی‌اس‌ال یا وایرلس را خاموش کنید)
نکته: 
هدف از این کار این است که Local account (اکانت لوکال یا اصطلاحاً یوزر محلی!) در ویندوز ایجاد کنیم. در ویندوز 8 و 8.1 می‌توان با اتصال به اینترنت و استفاده از اکانت مایکروسافت، تنظیمات مربوط به نام کاربری و اپلیکیشن‌ها را بصورت آنلاین ذخیره نمود. 
استفاده از این قابلیت سبب خواهد شد تا ویندوز همواره برای ورود، از شما درخواست پسورد کند و امکان حذف پسورد نیست مگر اینکه یوزر Local  ایجاد کرده و به آن سوئیچ کنید.
برروی Use express settings کلیک نمایید.
دسترسی سیستم به اینترنت بررسی می‌شود.
 
مرحله‌ی 12- با توجه به اینکه در مرحله‌ی قبل اینترنت را قطع کردیم، باید پیامی شبیه به تصویر زیر نشان داده شود.
برروی Create a local account کلیک نمایید.
  مرحله‌ی 13
در بخش User name ، نام کاربری مورد نظر خود را وارد نمایید. در صورت تمایل می‌توانید در فیلدهای دوم و سوم پسوردی برای اکانت خود تعریف نمایید.
برروی Finish کلیک کنید.
  چند لحظه منتظر بمانید و با سیستم کاری نداشته باشد!
ویندوز اجرا خواهد شد.
  حالا از آخرین و به روز ترین نسخه ویندوز خود لذت کامل را ببرید.
اگر خواننده پروپاقرص صفحه فناوری صبحانه باشید هر چندگاهی ترفندها و امکانات ویندوز 8 و 8.1 را برای شما انتخاب کرده و قرار می دهیم.
چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:37 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

مطمئناً یکی از مهم ترین رویداد دنیای فناوری در سال میلادی جاری؛ عرضه ویندوز 10 است. ویندوز 10 امکانات و قابلیت های جدیدی با خود دارد و حتی بسیاری از کاربران مشمول ارتقای رایگان می شوند. اگر شما هم از کاربران ویندوز 8/8.1 هستید و برای تجربه این نسخه جدید از سیستم عامل ویندوز لحظه شماری می کنید؛ در ادامه به نحوه ارتقای آسان به این نسخه جدید می پردازیم، با شهرسخت افزار همراه شوید.

با اینکه ویندوز 10 از نظر تئوری بر روی سیستم هایی که ویندوز 8/8.1 بر روی آنها قابل اجراست نصب می شود اما بهتر است که پیش نیاز ها و سیستم مورد نیاز را لحاظ کنید:

  • آخرین نسخه از سیستم عامل فعلی: مطمئن شوید آپدیت 1 ویندوز 8.1نصب باشد
  • پردازنده: 1 گیگاهرتز و یا سریعتر
  • حافظه رم: 1 گیگابایت برای نسخه 32 بیتی و 2 گیگابایت برای نسخه 64 بیتی
  • فضای دیسک سخت: 16 گیگابایت برای نسخه 32 بیتی و 20 گیگابایت برای نسخه 64 بیتی
  • کارت گرافیک: سازگار با DirectX 9
  • نمایشگر: حداقل با وضوح تصویر 800x600 پیکسل

نکات مهم:

  • ارتقا پذیری یک دستگاه به عواملی فراتر از مشخصات سخت افزاری برمی گردد. برای نمونه در دسترس بودن درایور سازگار با ویندوز 10، همچنین ممکن است که برخی از نرم افزارهای مورد استفاده شما با ویندوز جدید سازگاری نداشته باشند پس پیشنهاد می شود که قبل از ارتقا وب سایت توسعه دهنده نرم افزارهای ضروری خود را برای دریافت جدیدترین نسخه بررسی کنید.
  • علیر غم اینکه پس از فرایند ارتقا برنامه ها، فایل ها و تنظیمات شما حفظ می شود، اما این احتمال نیز وجود خواهد داشت که برخی از تنظیمات به درستی اعمال نشوند و یا برخی برنامه ها به درستی کار نکنند. بشدت توصیه می شود که جدیدترین درایورهای سخت افزاری مخصوص ویندوز 10 را پیش از آغاز فرایند ارتقا دانلود و آماده کنید.
  • اگر برنامه امنیتی یا آنتی ویروس سیستم شما با ویندوز 10 سازگاری نداشته باشد، حدف می شود
  • بازی های پیش فرض ویندوز 8 حذف و نسخه های جدید آنها نصب می شوند

 

نحوه ارتقا

پیش از هرچیز به فایل نصب نسخه نهایی ویندوز 10 نیاز دارید که غالباً در قالب فایل ISO از اینترنت دانلود می شود. برای ارتقا از ویندوز 8 به ویندوز 10، دو راه وجود دارد:

1. بوت سیستم از روی رسانه های قابل بوت (bootable) نظیر DVD/USB و اجرای نصب.

2. اجرای نصب از داخل خود ویندوز 8 . این کار را می توان با دیسک DVD و یا فلش درایو حاوی فایل نصب انجام داد.

در روش نخست فرایند ارتقا بصورت نصب تازه (Clean) صورت می گیرد، البته قادر به نگه داری فایل ها و تنظیمات نیز خواهید بود. در نظر داشته باشید تنها در صورتی فایلها و تنظیمات حفظ می شود که Upgrade را انتخاب کنید.

در روش دوم نیازی به رسانه قابل بوت نیست و می توان از یک فلش درایو USB معمولی برای فرایند ارتقا به ویندوز 10 استفاده کرد. برای این کار فایل های ویندوز 10 را به رسانه مورد نظر کپی کنید. اگر فایل ISO ویندوز 10 را از اینترنت دانلود کرده اید؛ می بایست فایل ها را از حالت فشره خارج کنید. همچنین می توانید از DVD نیز بهره بگیرید.

در این راهنما روش دوم را شرح می دهیم:

1. با حساب سرپرست سیستم (administrator) به ویندوز 8 لاگین کنید.

2. دیسک حاوی فایل نصب ویندوز 10 را در درایو نوری دستگاه قرار دهید و یا فایل نصب را از روی فلش درایو USB اجرا کنید.

3. بر روی کادر آبی به نمایش در آمده کلیک کنید.

4. از لیست ظاهر شده Run setup.exe را انتخاب کنید.

در صورتی عدم نمایش پنجره فوق، فایل setup.exe را مستقیماً از رسانه نصب اجرا کنید.

5. اگر پیام User Account Control به نمایش در آمد، با کلیک بر روی Yes آن را تایید کنید.

6. تا زمان آماده شدن فایل های نصب منتظر بمانید (استخراج و کپی فایل های فشرده)

7. در پنجره Get important updates، اگر ارتباط اینترنتی مناسبی دارید و ترافیک بالا مشکلی ایجاد نمی کند؛ توصیه می شود که به منظور دریافت بروزرسانی ها و رفع ناسازگاری های احتمالی، بروزرسانی های ویندوز را دریافت کنید.

8. تیک مقابل I want to help make the installation of Windows better را بردارید

9. بر روی دکمه Next کلیک کنید

10. در پنجره جدید تیک مقابل I accept the license terms را به منزله پذیرفتن توافق نامه میان کاربر و مایکروسافت در استفاده از ویندوز 10 انتخاب کنید.

11. در پنجره Ready to install window، برای حفظ تمامی فایل ها و تنظیمات، چیزی را تغییر ندهید و بر روی Install کلیک کنید.

در نظر داشته باشید که می توانید آنچه را که مایل به حفظ آن پس از فرایند ارتقا هستید، انتخاب کنید. به این منظور بر روی Change what to keep کلیک کرده و گزینه مورد نظر را انتخاب کنید. گزینه نخست تمامی فایل ها و تنظیمات فعلی ویندوز را حفظ می کند. با انتخاب گزینه دوم تنها فایل های شما حفظ می شود و تنظیمات و برنامه های نصب شده حذف می گردد. گزینه سوم باعث حذف تمامی فایل ها و تنظیمات می شود پس در انتخاب آن مواظب باشید( البته فایل ها و برنامه ها به پوشه Windows.old در درایو ویندوز منتقل می شوند)

12. تا پایان یافتن فرایند ارتقای ویندوز 8 به ویندوز 10منتظر بمانید.

13. پس از پایان یافتن فرایند ارتقا، دستورالعمل های به نمایش در آمده را به منظور شخصی سازی ویندوز دنبال کنید. در پایان اگر سوالی داشتید و یا با مشکلی مواجه شدید، مطمئناً می توانید آن را بخش نظرها مطرح کنید تا راهنمایی های لازم ارائه شود.

در پایان اگر سوالی داشتید و یا با مشکلی مواجه شدید، مطمئناً می توانید آن را بخش نظرها مطرح کنید تا راهنمایی های لازم ارائه شود.

برای مشاهده آموزش ارتقا از ویندوز 7 به ویندوز 10، کلیک کنید.

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:36 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

 

مخفی سازی وای فای ، روش مخفی سازی وای فای

رمز وای فای تون چیه؟ سوال رایجی است که در اغلب مهمانی ها پرسیده می شود. اما اگر اینترنت شما محدود بود چه؟ چند روش برای مخفی سازی وای فای وجود دارد که به راحتی می توانید با استفاده از آن ، اینترنت خود را در امان نگاه دارید.

بازدید : 8,481 نفر

 

مخفی سازی وای فای با روشهای مختلف

مهمانی های امروزی نیز با پیشرفت تکنولوژی هماهنگ شده است.وقتی به بچه ای می گوییم قرار است به خانه کسی برویم،اول می پرسد که آنها وای فای دارند؟یا زمانی که خانواده ها و دوستان بعد از مدتها دور هم جمع شده اند پس از خوش و بش و احوالپرسی اولیه می روند سر اصل مطلب، "پسورد وای فای تون جیه؟"، میزبان هم چاره ای ندارد رسم مهمان نوازی را باید به جا بیاورد و فراموش کند حجم دانلود و پهنای باندش محدود است و میخواهند از همین حجم محدود هم سهمی داشته باشند، بدتراز آن مهمان های ناخوانده اند، همسایه هایی که نگفته دست به سمت وای فای شخصی ما می برند.


مهمترین نکته در استفاده بی جا از اینترنت شخصی ما رعایت نکردن اصول اولیه استفاده از شبکه های بی سیم است، نکاتی که اگر رعایت شود قطعا دست درازی های بی جا به اینترنت شما هم کاهش پیدا می کند و همچنین مهمان دردانه به جای برروز کردن نرم افزارهای تلفن و اتک زدن در زمین های مجازی پای صحبت میزبان می نشیند.
 
پنهان کردن مودم وای فای ، روش مخفی سازی وای فای ، پنهان کردن وای فای

روش اول:مخفی سازی وای فای 

1.ابتدا وارد تنظیمات مودم شوید.در نوار مرورگرتون 192.168.1.1را وارد کنید خوب از شما یوزر و پس میخواد که اگه تغییر دادید که خودتون بلدید پس وارد کنید ولی اگه رمزو تغییر ندادید معمولا یوزر و پسورد هر دوش admin است که بزنید تا وارد بشید(مطابق شکل زیر):

پنهان کردن مودم وای فای ، پنهان کردن وای فای ، وای فای


2.خوب حالا در قسمت تنظیمات Wireless مودمتون به قسمت Basic برید همان طور که در شکل زیر می بینید :
 
پنهان کردن مودم وای فای ، وای فای ، کنترل وای فای

شما برای مخفی کردن مودمتون باید تیک گزینه Hide Access Point را بزنیدتامودمتون مخفی بشه (البته ممکنه تو مودم های مختلف در قسمت های دیگه wirelessباشه یکم بگرید پیدا می کنید):
 
پنهان کردن مودم وای فای ، کنترل وای فای ، مخفی سازی مودم


3.درپایان برای ذخیره تنظیمات بروی گزینه saveکلیک کنید تا تغییرات اعمال بشه خوب حالا شما موفق شدید مودمتون رو مخفی کنید ولی همان طور که می بینید خودتون هم نمی تونید به وای فای وصل بشید!!برای اتصال به شبکه های مخفی شده باید نام وای فای ( SSID ) و رمز رو به صورت دستی وارد کنید:ابتدا به قسمت تنظیمات گوشی تون برید و بعد گزینه تنظیمات بی سیم و شبکه ها ( Wireless and networks ) رو انتخاب کنید .

در صفحه بعدی گزینه تنظیمات وای فای(Wi-Fi settings) رو انتخاب کنید . حالا به انتهای لیست شبکه های وای فای برید . حالا روی گزینه اضافه نمودن شبکه وای فای( Add Wi-Fi network ) کلیک کنید . حالا باید اطلاعات شبکه وای فای مورد نظر تون رو وارد کنید . ابتدا SSID یا همون نام شبکه وای فای رو وارد کنید و بعد روی گزینه Security کلیک کنید و از لیست کشویی باز شده روش اعتبار سنجی شبکه رو انتخاب کنید. (با توجه به نوع امنیتی که برای مودمتون تعیین کردید) . در آخر هم رمز شبکه وای فای تون رو وارد کنید روی دکمه اتصال connect کلیک کنید .

روش دوم فیلتر کردن مک آدرس: 
در این روش شما با استفاده از مک آدرس (MAC address) هر دستگاه و معرفی آنها به مودم وایفای خود میتوانید تنها به دستگاه های موجود در خانه امکان دسترسی به شبکه را بدهید و حتی اگر پسورد شبکه شما توسط هکر و.. نیز هک شد و یا خودتان در اختیار دیگران قرار دهید کاربران قادر به استفاده از اینترنت و اتصال به شبکه وایرلس مودم نمی باشند.


آموزش:
1.ابتدا وارد قسمت تنظیمات مودم بشید
در نوار مرورگرتون 192.168.1.1را وارد کنید خوب از شما یوزر و پس میخواد که اگه تغییر دادید که خودتون بلدید پس وارد کنید ولی اگه رمزو تغییر ندادید معمولا یوزر و پسورد هر دوش admin است که بزنید تا وارد بشید:
 
پنهان کردن مودم وای فای ، مخفی سازی مودم ، تغییر تنظیمات وای فای



2.خوب به قسمت تنظیمات Wireless بریدو به گزینه MAC Filter وارد بشید مطابق شکل زیر:
 
پنهان کردن مودم وای فای ، تغییر تنظیمات وای فای ، تنظیمات وای فای


3.خوب حالا روی add کلیک کنید و ادرس مک گوشی که می خواهید اجازه دسترسی به اینترنت رو بدید وارد کنید و مطابق شکل زیرsaveرو بزنید تا تنظیمات اعمال بشه
 
پنهان کردن مودم وای فای ، تنظیمات وای فای ، مک آدرس گوشی


حالا مک ادرس گوشیو را از چه طریقی پیدا کنیم؟
به قسمت Settings گوشی بروید.
در لیست نمایش داده شده وارد قسمت About Device شوید.
در این قسمت گزینه Status (در بعضی از گوشی ها Hardware Information) را انتخاب کنید.
در قسمت Wi-Fi MAC Address می توانید مک آدرس دستگاه خود را مشاهده کنید.

یافتن مک آدرس در انواع آی پادتاچ٬ آی فون و آی پد:
1- برنامه Settings را از روی دستگاه اجرا کنید:

2- روی گزینه General سپس About بزنید٬ کدی که روبروی گزینه Wi-Fi Address نوشته می شود مک آدرس مربوط به دستگاه iOS شماست.


راهنمای یافتن مک آدرس در انواع مک:

1- از روی نوار منو روی لوگوی اپل سپس System Preferences کلیک کنید.
2- از پنل باز شده گزینه network را انتخاب کنید.
3- در پایین پنجره جدید روی Advance کلیک کنید.
4- اگر از شبکه های بی سیم استفاده می کنید در تب Wi-Fi پایین صفحه روبروی Wi-Fi Address می توانید مک ادرس دستگاه را مشاهده کنید و اگر از کابل Ethernet استفاده می کنید روی تب Hardware بزنید تا بتوانید Mac Address دستگاه خود را مشاهده کنید.

روش سوم:ترکیبی 
برای افزایش امنیت می تونید هر دو روش بالا را بصورت همزمان بروی مودم اجرا کنید.

روش چهارم: مخفیانه و بدون بیرون انداختن اشخاص از شبکه وای فای ،اتصال به اینترنت کاربران را قطع کنید .
در این روش کاربر از شبکه وای فای (wifi) خارج نمیشود و همچنان به آن متصل است اما به صورت کاملا مخفیانه و نامعلوم سرعت و دسترسی به اینترنت آن (آپلود و دانلود) بسیار پایین خواهد آمد و یا کاملا سرعت نت وی قطع خواهد شد و شما میتوانید براحتی از تمام پهنای باند و اینترنت شبکه وای فای به نفع خود استفاده کنید.
برای اینکار نیاز چندانی به دانستن و درگیری با ابزار و مهارت های شبکه ندارید.فقط کافیست برنامه کم حجم و کاربردی Netcut را دانلود و نصب کنید و از قابلیت فوق العاده این نرم افزار برای قطع کردن اینترنت (internet) شخص مورد نظر استفاده کنید.

این برنامه دارای چند قابلیت فوق العاده است :

  • نمایش تمام سیستم ها و دستگاه های متصل به مودم (و روتر) وای فای شما به همراه آدرس مک آنها (آدرس فیزیکی منحصر به فرد هر دستگاه)
  • تغییر دادن آدرس مک دستگاه های متصل به شبکه وای فای شما (با استفاده از روش های مجازی و..)
  • قطع اینترنت و اتصال به شبکه فرد مورد نظر بدون نیاز به تغییر و دستکاری تنظیمات مودم
  • قطع کردن اینترنت و دسترسی کاربران از شبکه وای فای مودم شما بدون اخطار و خارج شدن آنها از شبکه (علامت اتصال به وای فای در این حالت همچنان برای افراد نمایش داده میشود)



روش پنجم : شبکه وای فای را برای کاربران اولویت بندی و سرعت اینترنت آنها را به طور مساوی تقسیم و محدود کنید.
با استفاده از این روش میتوانید به طول مثال اگر اینترنت شما 1 مگابایت بر ثانیه است و دو دستگاه موبایل و لپ تاپ در خانه برای اتصال به اینترنت دارید با قرار دادن هر کدام از آنها در بخش Highest سرعت اینترنت را به طور منصافانه بین دو دستگاه تقسیم کنید و یا اینکه سرعت اینترنت یک دستگاه را نسبت به دستگاه دیگری بیشتر یا کمتر کنید.

در روش سوم باید مودم شما از قابلیتی به QoS یا Quality of Service پشتیبانی کند.به طور خلاصه این قابلیت (کیفیت سرویس) به شما این امکان را میدهد که در مودم خود قوانین اولویت بندی تعریف کنید.

این روش نسبت به دو روش قبلی کمی پیچیده تر است و اگر آشنایی چندانی با شبکه و مودم روترها ندارید پیشنهاد میکنیم از دو روش قبلی استفاده کنید.
بهتر است قبل از شروع به وسیله سایت های speedtest یا testmy.net سرعت اینترنت خود را تست کنید تا بعد از انجام تغییرات سرعت را دوباره اندازه گیری و از اعمال گزینه ها بر روی سیستم و سرعت اینترنت مطمئن شوید.


و اما برای کنترل دسترسی افراد به اینترنت اشتراکی گوشی

یکی از امکاناتی که در بسیاری از دستگاه های هوشمند امروزی مورد استفاده کاربران قرار می گیرد، تبدیل تلفن همراه و تبلت به نقطه اتصال اینترنتی و اتصال به شبکه اینترنت با استفاده از اینترنت فعال روی سیم کارت است.

پنهان کردن مودم وای فای ، مک آدرس گوشی ، یافتن مک آدرس گوشی



همان طور که می دانید با استفاده از این روش کاربران می توانند اینترنت فعال روی تلفن همراه و تبلت خود را با دیگر دستگاه های مجهز به وای ـ فای به اشتراک گذاشته و با لپ تاپ یا دیگر دستگاه های هوشمند خود از اینترنت استفاده کنند. (باتوجه به پشتیبانی اپراتورهای مختلف از ارتباط پرسرعت 3G، استفاده از این روش روزبه روز در حال افزایش است)


گاهی ممکن است در یک مکان عمومی دستگاه خود را به نقطه اتصال اینترنتی تبدیل کنید. در چنین شرایطی برای جلوگیری از اتصال افراد غیرمجاز به شبکه خصوصی ای که ایجاد کرده اید و ممانعت از مصرف ترافیک شبکه، باید رمزعبور روی شبکه خود قرار دهید. اختصاص رمز تا حد زیادی می تواند مانع اتصال افراد غیرمجاز به نقطه اتصال اینترنتی شما باشد؛ اما ممکن است این رمز هک شود و بدون آن که شما مطلع شوید ترافیک اینترنت تان مصرف شود پس برای حل مشکل مراحل زیر را انجام دهید:

1 ـ از فهرست برنامه ها روی Settings فشار دهید.
 
2 ـ صفحه را به پایین اسکرول کرده و در بخش Network Connections روی Network Connections فشار دهید.
 
3 ـ روی Mobile Hotspot فشار دهید. (این گزینه به صورت پیش فرض خاموش است)
 
4 ـ در حالت پیش فرض نقطه اتصال شما در وضع allow all devices to connect قرار دارد که در این حالت تمام دستگاه ها می توانند به نقطه اتصال شما متصل شوند. برای اعمال محدودیت در این بخش روی آن فشار داده و Allowed devices only را انتخاب کنید.
 
5 ـ پس از انتخاب گزینه بالا با تغییر وضعیت کلید مقابل Mobile Hotspot آن را فعال کنید.
 
6ـ پس از فعال شدن نقطه اتصال منتظر بمانید تا دستگاه های موردنظرتان به نقطه اتصال ایجاد شده متصل شده و نام و آدرس مک آنها را از بخش Connected Device یادداشت کنید.
 
7 ـ روی منویی که آیکون آن به صورت سه نقطه زیر یکدیگر است فشار داده و Allowed devices را انتخاب کنید.
 
8 ـ روی آیکون «+» فشار دهید.
 
9 ـ در پنجره باز شده، نام و آدرس مک یادداشت شده در مرحله 6 را وارد کنید. (مرحله 8 و 9 را برای دیگر دستگاه هایی که قصد دارید مجوز اتصال به نقطه اتصال را داشته باشند، تکرار کنید)
 
10 ـ با اضافه شدن دستگاه های موردنظر در این بخش می توانید با خیال راحت از نقطه اتصال اینترنتی خود استفاده کنید، زیرا دیگر دستگاه ها با در اختیار داشتن رمز اتصال نیز نمی توانند به نقطه اتصال اینترنتی شما وصل شوند.

5 روش فوق العاده برای مخفی سازی وای فای

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:22 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

 

راهنمای خرید سرویس اینترنت ADSL با سرعت ۴ مگابیت بر ثانیه
 
 

دسترسی به اینترنت با سرعت ۴ مگابیت بر ثانیه تا چند سال پیش در کشور امکانپذیر نبود. ۴ اپراتورهای‌ اینترنت پرسرعت ADSL برای کاربرانشان دسترسی به اینترنت با سرعت ۴ مگابیت بر ثانیه را ارائه می‌دهند. در این مطلب می‌توانید سرویس‌های ADSL با سرعت ۴ مگابیت را مشاهده کرده و گزینه مناسب برای خود را انتخاب کنید.

به گزارش سافت گذر به نقل اززومیت؛ یکی از مقدمات مورد نیاز برای خرید سرویس‌های اینترنت برآورد سرعت مورد نیاز و میزان حجمی است که در روز مصرف می‌کنیم. برای این کار هر کاربر باید سطح نیازهای خود را بسنجد و در نظر داشته باشد که حجم مصرفی اینترنت تنها میزان دریافت یا دانلود نیست و علاوه بر این رقم باید حجم ارسال یا آپلود را در نظر گرفت.

در سرعت‌های چون ۴ مگابیت بر ثانیه میزان دسترسی اتوماتیک برنامه‌ها به اینترنت می‌تواند میزان ترافیک مصرفی شما را بسیار بالا ببرد. با اطلاع داشتن از این موضوع باید سرویسی را برای اینترنت خود استفاده کنید که در طول ماه با مشکل تمام شدن ترافیک روبرو نشوید.

ضمن اینکه باید توجه داشت که برنامه‌های پیام‌رسان و شبکه‌های اجتماعی به تناسب استفاده از عکس، ویدیو و فایل مصرفشان بالا می‌رود و می‌توانند به پرمصرف‌ترین اپلیکیشن دارای دسترسی اینترنت تبدیل شوند.

پس برای انتخاب سرویس باید دقت بیشتری کنید. برای دسترسی به اینترنت کاربران اینترنتی بر اساس حجم را به سه دسته ترافیک کم، ترافیک متوسط و پر ترافیک تقسیم کرده‌ایم تا به آنها سرویس‌های ۴ مگابیت بر ثانیه‌ای را پیشنهاد دهیم. پس معیار اصلی انتخاب سرویس‌های اینترنت پرسرعت دارای محدودیت ترافیکی ترافیک مصرفی کاربران است.

سرویس‌های ترافیک کم

برای کاربران کم مصرف در اپراتورهای اینترنت کشور، مصرف ماهانه یک تا ۵ گیگابایت ترافیک در نظر گرفته شده است. سرویس‌های ترافیک کم با سرعت ۴مگابیت بر ثانیه را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

این سرویس‌ها برای خانه‌هایی با بیش از ۳ کاربر و کاربرانی که فیلم و آهنگ دانلود می‌کنند، مناسب نیست.
نام شرکتترافیک ماهانهقیمت(تومان)تخفیف افت مصرف
آسیاتک ۲ گیگابایت ۲۲/۹۰۰ ۲ تا ۸ صبح نیم بها
آسیاتک ۴ گیگابایت ۲۵/۹۰۰ ۲تا۸صبح نیم بها
شاتل ۴ گیگابایت ۳۵/۱۵۰ ۱ تا ۸ صبح
داتک ۳ گیگابایت ۲۳/۲۸۰ ۲ تا ۶ صبح ۹۰ درصد و ۶ تا ۸ صبح ۷۵ درصد رایگان
داتک ۵ گیگابایت ۳۳/۹۰۰ ۲ تا ۶ صبح ۹۰ درصد و ۶ تا ۸ صبح ۷۵ درصد رایگان

 

سرویس‌های ترافیک متوسط

برای کاربرانی که مصرفشان نه زیاد است و نه کم، پیشنهاد می‌شود حجم‌های ۶ تا ۱۰ گیگابایتی شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت را خریداری کنند. سرویس‌های اینترنت سرعت ۴ مگابیت بر ثانیه با ترافیک متوسط شرکت های ارائه دهنده ADSL را در جدول زیر مشاهده می‌کنید.

این سرویس‌ها به دانش‌آموزان، دانشجویان و خانواده‌ها پیشنهاد می‌شود.
 
نام شرکتترافیک ماهانهقیمت(تومان)تخفیف افت مصرف
آسیاتک ۶ گیگابایت ۳۱/۹۰۰ ۲ تا ۵ صبح نیم بها و تا ۸ صبح رایگان
آسیاتک ۱۰ گیگابایت ۳۹/۹۰۰ ۸تا۱۰صبح رایگان
پیشگامان ۱۰ گیگابایت ۴۷/۹۶۰ ندارد

 

سرویس‌های پرترافیک

کاربرانی که مصرفشان زیاد است، می‌توانند سرویس‌های ۴ مگابیت برثانیه که ترافیک مصرفی‌شان بالای ۱۰ گیگابایت است را خریداری کنند. در جدول زیر این سرویس‌ها نمایش داده شده‌ است.

این سرویس‌ها برای بازی‌آنلاین، خانواده‌هایی با کاربران متعدد و دانلود فیلم و موسیقی پیشنهاد می‌شود.
 
نام شرکتترافیک ماهانهقیمت(تومان)تخفیف افت مصرف
آسیاتک ۳۰ گیگابایت ۸۴/۹۰۰ ۲ تا۸ صبح رایگان
آسیاتک ۶۰ گیگابایت ۱۳۳/۹۰۰ ۲ تا۸ صبح رایگان
آسیاتک ۱۰۰ گیگابایت ۱۹۸/۹۰۰ ۲ تا ۸ صبح رایگان
چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:21 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

telegram-deactivate.apkfa.ir

 

Telegram تلگرام نام مسنجر قدرتمند و بسیار امن می باشد، رد و بدل کردن پیام ها در این مسنجر بسیار امن می باشد و بدون نگرانی از سرقت اطلاعات و رهگیری داده ها می توانید به چت با دوستان خود بپردازید. تمرکز بر روی امنیت، باعث می شود تمامی اطلاعات شما رمزگذاری شود و در فضای ابری ذخیره شوند بدین صورت تمامی کاربران از سراسر دنیا قابلیت چت با این ابزار را دارا می باشند.

این مسنجر در تمامی پلفتروم ها نظیر تلگرام برای اندروید ، آیفون، مک، ویندوز، لینوکس و ویندوزفون ارائه شده است و می تواند جایگزین مناسبی برای سایر مسنجرها نظیر واتس اپ باشد که صرفا برای گوشی های همراه ارئه شده است، می باشد.

به صورت پیش فرض گزینه حذف در مسنجر تلگرام وجود ندارد برای حذف حساب خود در تلگرام شما باید وارد سایت تلگرام شده و اقدام به حذف حساب خود کنید برای حذف حساب خود در مسنجر تلگرام با اندروید فارسی | ApkFA همراه شوید.

برای غیر فعال کردن یا همان حذف اکانت تلگرام کافیه مراحل زیر رو انجام دهید:

توجه: اگر حساب کاربری تلگرام تون رو حذف کنید همه پیام ها ، مخاطبین و گروه ها تون حذف میشه و دیگه هم قابل بازیابی نیست.

از طریق مرورگر آدرس رسمی برای غیر فعال کردن اکانت تلگرام رو در گوشی یا کامپیوتر خود فراخوانی کنید.

my.telegram.org/deactivate

از گوشی یا سایر نسخه های دیگه تلگرام وارد حساب کاربری خود شوید .

شماره ای که اکانت تلگرام رو باهاش فعال کردید رو در کادر مورد نظر وارد کنید.

telegram-deactivate-01.apkfa.ir

نکته: دقت کنید که شماره تون باید با پیش شماره کشور (ایران= ۰۰۹۸) و بعد شماره موبایل رو بدون ۰ وارد کنید.

به عنوان مثال: ۰۰۹۸۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷ که به جای ۰۰ می توانید از علامت + استفاده کنید: ۹۸۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷+

بعد از وارد کردن شماره روی Next کلیک کنید.

یک پسورد به حساب کاربری شما روی گوشی از سمت پشتیبانی سایت تلگرام ارسال خواهد شد که پس از دریافت رمز رو در کادر Password وارد کنید دقت داشته باشید پسورد به حروف کوچک و بزرگ بودن حساس است.telegram-deactivate-02.apkfa.ir

telegram-deactivate-03.apkfa.ir

بعد از کلیک روی دکمه Sign in وارد صفحه آخر میشید. در این صفحه دو تا کادر متنی وجود داره . اولیش شماره همراه رو نمایش میده و کادر متنی دوم دلیل برای غیر فعال کردن اکانت تلگرام رو خواستاره

که دلیل خود را بنویسید (اهمیتی نداره فقط یک متن کوتاه وارد کنید). سپس روی Done کلیک کنید.

telegram-deactivate-04.apkfa.ir

در مرحله آخر سوال میپرسه که آیا مطمئنید برای حذف اکانت تلگرام:

telegram-deactivate-05.apkfa.ir

که با کلیک کردن روی Yes, delete my account اکانت شما برای همیشه حذف خواهد شد یا به اصطلاح خود تلگرامDeactivate خواهد شد, بعد از کلیک کردن پیام موفقیت صادر خواهد شد که حساب کاربری تلگرام شما با موفقیت از سیستم ما حذف شد.

telegram-deactivate-06.apkfa.ir

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:20 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

پاک کردن یک اکانت اینترنتی همیشه آنقدرها هم که فکر می‌کنیم ساده نیست. متاسفانه قانون و مراحل پاک کردن حساب کاربری در همه وب‌سایت‌های اجتماعی یکسان نیست و در برخی خداحافظی کردن واقعا کار حضرت فیل است!

 

برخی از سایت‌ها هستند که نمی‌دانیم به چه زبانی به آنها بفهمانیم که دیگر نمی‌خواهیم عضوشان باشیم، اما بر عکس وب سایتهایی هم هستند که رفتن از آن‌ها مثل آب خوردن است.

چه سخت و چه آسان، در مطلب زیر با روشهای پاک کردن حساب کاربری از برخی از سایت‌های معروف آشنا می‌شوید:

فیس بوک

440069-how-to-delete-accounts-from-any-website-2014-facebook

بله، سر آمد تمام شبکه‌های اجتماعی که تا ۳۰ ژوئن، ۱.۳۲ میلیارد کاربر فعال داشت. پس مشخص است که ظاهرا رها شدن از دست این شبکه کار چندان ساده‌ای هم نیست. پیش از اینکه از دست زاکربرگ عصبانی شوید، کمی فکر کنید. خب معلوم است، رها شدن از فیس‌بوکی که به حسابش برای دسترسی به برخی از سایت‌ها نیاز است، نباید هم ساده باشد.

اما اگر واقعا تصمیم‌تان جدی است، سری به بخش تنظیمات Security بزنید و Deactive your Account را انتخاب کنید. البته فیس بوک همین موقع‌هاست که وارد عمل می‌شود و با نشان دادن تصاویری از دوستانتان تلاش بر قانع کردن شما به ماندن دارد، اما اگر مصمم باشید، این بار دیگر کوتاه می‌آید و از شما دلیل ترک شبکه و چند مورد دیگر را می‌پرسد.

دی اکتیو کردن، اکانت شما را به حالت خواب می‌برد و امکان بازگشت دوباره وجود دارد، ولی اگر می‌خواهید کاملا حساب خود را پاک کنید باید از اینجا اینکار را انجام دهید. البته حتما توجه کنید که طبق قوانین فیسبوک که آنها را هنگام ثبت نام پذیرفته‌اید، اطلاعات شما بسته به میزانی که به اشتراک گذاشته بودید، قابل رویت خواهد بود. یعنی مثلا اگر کامنتی زیر عکسی گذاشته بودید، حتی پس از پاک شدن اکانت، همانجا خواهد ماند.

توییتر و واین (Vine)

برای پاک کردن حساب توییتر با پی سی وارد این صفحه شوید (با موبایل امکان پذیر نیست) و اکانت خود را دی اکتیو کنید. پس از ۳۰ روز در صورت دوباره فعال نکردن، اکانت پاک می‌شود.

برای پاک کردن «واین» هم می‌توانید با پاک کردن حساب توییتر خود این کار را انجام دهید، اما اگر می‌خواهید واین را بدون توییتر پاک کنید، در برنامه ویژه iOS به این آدرس Settings > Your Content بروید و Deactivate Account را انتخاب کنید. در اندروید روی آیکن این برنامه کلیک کنید، به تنظیمات بروید و Deactivate را انتخاب کنید.

البته این کار کل حساب را پاک نمی‌کند و ۳۰ روز فرصت بازگرداندن آن را دارید. پاک کردن کامل این حساب با نگه داشتن حساب توییتر باید از طریق پر کردن فرم پشتیبانی واین صورت گیرد.

گوگل

گوگل یک کمپانی بزرگ است و سرویس‌های خدماتی زیادی دارد، آفیس سوئیت، گوگل درایو، ایمیل و جیمیل، بلاگر، گوگل پلی استور، تبلیغ با AdSense، اشتراک گذاری ویدئو با یوتیوب و شبکه اجتماعی ویژه خودش با نام گوگل پلاس.

440070-how-to-delete-accounts-from-any-website-2014-google

برای پاک کردن این همه حساب کاربری بهترین کار رفتن به این صفحه است. این صفحه تنها راه چاره است. البته برخی از این حساب‌ها مثل بلاگر قابل پاک شدن آن هم به صورت کامل نیستند و تنها بلاگ‌های زیر مجموعه آن پاک می‌شوند. یوتیوب هم اگر با گوگل پلاس لینک شده باشد، کار دشوار می‌شود.

برای پاک کردن حساب گوگل پلاس از این صفحه باید اقدام کرد، که البته در این صفحه از عواقب پاک کردن این حساب و تاثیر آن بر روی دیگر حساب‌های گوگل نیز آگاه می‌شوید.

لینکدین

لینکدین را می‌توان کاراترین شبکه اجتماعی در زمینه کاری دانست. برای بستن اکانت در این شبکه باید از طریق پی‌سی به  Account & Settings بروید و سپس Privacy & Settings را بفشارید. به تب Accounts بروید و گزینه Close Your Account را بیابید و برای خروج‌تان یک دلیل بی‌آورید و سپس Continue را بفشارید.

اگر از پاک کردن اکانت خود پشیمان شدید با Customer Service تماس بگیرید و ایمیل خود را تایید کنید.

مایکروسافت

برای بستن حساب‌های مرتبط به مایکروسافت مثل Outlook.com ،Skype ،Xbox Live و Microsoft Office 365، کافیست که لینک Close account را که پایین حساب شما قرار گرفته انتخاب کنید. مایکروسافت این قول را می‌دهد که اطلاعات مرتبط به حساب را پس از بستن، کاملا از بین ببرد.

البته این بستن اکانت برای آن‌هایی که برای دریافت خدمات پول پرداخت می‌کنند، به همین سادگی‌ها نیست.

اسکایپ

قبلا پاک کردن حساب اسکایپ غیر ممکن بود، ولی الان می‌توانید با دسترسی به سایت اسکایپ و تایید هویت چند تا از کانتکت‌هایتان و ایمیلی که برای ورود به اسکایپ استفاده می‌کردید این کار را انجام دهید. این روش فقط برای آن‌هایی کار می‌کند که از آی‌دی اسکایپ استفاده می‌کنند و برای کسانی که از آی‌دی مایکروسافت برای اسکایپ استفاده می‌کنند، جواب نمی‌دهد.

یاهو و فلیکر

وقتی حساب کاربری یاهو را پاک می‌کنید به صورت خودکار از سرویس‌هایی مثل Yahoo Mail ،Yahoo Messenger ،Yahoo Groups ،Flickr و غیره خارج می‌شوید. به این صفحه بروید و پیش از پاک کردن اکانت خود مطالب نوشته شده را بخوانید. پیش از پاک شدن کلی حساب‌تان ۹۰ روز فرصت دارید.

440073-how-to-delete-accounts-from-any-website-2014-yahoo

پاک کردن یاهو، فلیکر را هم پاک می‌کند، اما می‌توانید بدون پاک کردن یاهو فلیکر را پاک کنید. برای اینکار به اینصفحه بروید.

تامبلر (Tumblr)

یاهو تامبلر را خرید، ولی این سایت هنوز هم بخش ورود مجزای خودش را دارد. شما می‌توانید با Account Manager بلاگ‌های خود را بدون از بین بردن اکانت پاک کنید. برای پاک کردن کلی نیز باید به این صفحه بروید.

ردیت (Reddit)

برای کاربران ردیت پاک کردن اکانت به سادگی رفتن به Preferences>Deletion است.

اورنوت (Evernote)

440074-how-to-delete-accounts-from-any-website-2014-evernote

برای پاک کردن حساب در اورنوت باید لاگین شوید و هرچه را که آنجا ذخیره کرده‌اید، پاک کنید و پس از آن سطل آشغال را نیز خالی نمایید و سپس به صفحه Deactivate Action page بروید. فقط به خاطر داشته باشید که این کار حساب شما را کاملا پاک نمی‌کند و تنها دیگر اجازه دسترسی با ایمیل فعلی‌اتان را نمی‌دهد.

پینترست (Pinterest)

در پینترست هم فقط می‌توانید حساب خود را دی اکتیو کنید و این حساب قابلیت پاک شدن ندارد. برای دی اکتیو کردن به بخش تنظیمات بروید و دکمه Deactivate Account را بفشارید. غیر فعال کردن اکانت در این سرویس به معنای قطع دسترسی به تخته پین‌ها و بسته شدن لینک به فیس بوک و توییتر است.

چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:12 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

بدون هیچ شکی می توان گفت بهترین نوع سیستم عاملی که با جذابیت های گرافیکی بالا که تاکنون راه اندازی شده ویندوز 7 می باشد که در این بخش مراحل نصب آن را آموزش خواهید دید.

بازدید : 19,334 نفر

 

 با روی کار آمدن سیستم عامل های جدید مایکروسافت شاید از خود سوال کنید که دیگر نیازی به یادگیری نصب ویندوز 7نباشد.ولی هنوز هم بسیاری از افراد و حتی شرکت ها و سازمانها بر روی کامپیوتر شخصی از این سیستم عامل استفاده می کنند.بنابراین  در این بخش سعی کرده ایم تا به بررسی و معرفی چگونگی نصب ویندوز ۷ توسط خود کاربر به صورت ساده و راحت بپردازیم.

امکانات و سیستم مورد نیاز برای نصب ویندوز ۷ :

حافظه (RAM) : حداقل ۱ گیگابایت برای ویندوز 32 بیتی ویندوز 7 یا 2 گیگابایت رم برای ویندوز 64 بیتی ویندور 7
پردازنده (CPU) : حداقل تک هسته ای ۱ گیگاهرتزی
فضای هارد (HDD) : حداقل ۱۶ گیگابایت فضای خالی برای ویندوز 32 بیتی ویندوز7 و 20 گیگابایت برای ویندوز 64 بیتی 7
گرافیک (VGA) : حداقل ۱۲۸ مگابایت با پشتیبانی DirectX9.0
 
مراحل نصب
1. در ابتدای کار توجه کنید که باید تنظیمات مادربورد شما به گونه ای باشد که پس از ری استارت کامپیوتر ، ابتدا بوت از CD ROM یا DVD ROM انجام شود. در بیشتر مادربردهای گیگابایت و اسوس کلید F8 و F12 می باشد .زمانی که سیستم تان را روشن می کنید در ابتدا کلید بوت شدن را نمایش می دهد، کافی است کلید مورد نظر را زده و از صفحه ای که باز می شود درایو را انتخاب کرده و بعد کلید Enter را بزنید راه دیگر رفتن به صفحه Setup یا بایوس کامپیوتر و تغییر بوت سیستم است.
در غیر اینصورت پس از لود شدن صفحه ی اول مشخصات ، کلید Delete را چند بار فشار دهید تا وارد صفحه آبی رنگ تنظیمات مادربورد یا در واقع همان قسمت بایوس ( Setup ) شوید . سپس در آن به دنبال گزینه ی Advance BIOS Features رفته و در آن تنظیمات بوت را به شکل زیر تغییردهید : 
cd rom---------------first boot device
floopy--------------- second boot device
hard disk ----------third boot device
سپس کلید F10 را برای ذخیره و خروج انتخاب کنید .
2. وقتی DVD نصب را گذاشتید سیستم را ری استارت کرده تا توسط  DVD  راه انداز بارگذاری شود و چند ثانیه زمان دارید تا کلید Enter رابزنید.بعد از زدن اینتر شروع به بوت شدن می کند.
3. در مرحله بعد برنامه نصب شروع به فعالیت کرده و در صفحه پیش رو باید تنظیمات کشور ، فرمت زمان محلی و نوع زبان صفحه کلید خود را انتخاب کنید. البته بعد از نصب  ویندوز  نیز می توانید این تنظیمات  را انجام دهید.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7 ، ویندوز7
 
4. در صفحه بعد اگر می خواهید از ابتدا روی یک پارتیشن جدید و خالی ویندوز را نصب کنید ، فقط گزینه  Install Now کلیک کنید .
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، ویندوز7 ، ویندوز سون
 
5.حال از صفحه ای که باز می شود نوع ویندوز خود را انتخاب کنید.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، ویندوز سون ، آموزش تصویری نصب ویندوز 7
 
6. قبول کردن شرایط مجوز  و انتخاب  I accept the license terms
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش تصویری نصب ویندوز 7 ، تنظیمات نصب ویندوز 7
 
7  .در این صفحه شما با دو گزینه مواجه می شوید :
در صورتیکه می خواهید نسخه قبلی ویندوز (به عنوان مثال XP ) که در کامپیوتر شما نصب شده است به Windows 7 ارتقاء پیدا کند گزینه اول را انتخاب نمائید. این گزینه فقط زمانی در دسترس هست که یک نسخه از ویندوز در کامپیوتر شما نصب شده باشدو در صورتی که می خواهید ویندوز قبلی را پاک کرده و ویندوز جدیدی نصب کنید بر روی گزینه Custom کلیک کنید.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، تنظیمات نصب ویندوز 7 ، دانلود امکانات ویندوز 7
 
8. اگر هاردی که ویندوز 7 بر روی آن در حال نصب شدن است یک هارد نو می باشد و تا به حال ویندوزی بر روی آن نصب نشده  است  کافیست بر روی گزینه Drive Options کلیک کرده  سپس بر روی گزینه New کلیک کنید و ظرفیت درایو C خود را به گیگابایت انتخاب کنید (اگر درایو C خود را برابر با 15 گیگابایت  قرار دهید باید عدد15000 را وارد کنید) (1 GB = 1024 MB)
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، دانلود امکانات ویندوز 7 ، مراحل نصب ویندوز 7
 
نکته :
اگر هاردیسک شما قبلا دارای ویندوز XP یا هر ویندوز دیگری باشد کافیست درایوی که ویندوز بر روی آن نصب است را انتخاب بر روی گزینه Load Drive  کلیک کرده و از گزینه هایی که در اختیار شما قرار می گیرد گزینه Format را زده و بعد از آن بر روی کلید Next کلیک کنید.
9. نصب و راه اندازی ویندوز هم اکنون آغاز خواهد شد.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7
 
10. پس از تمام شدن این 5 مرحله نصب صفحه لود شدن شدن پیش روی شما خواهد بود.
11.پس از ری استارت شدن و لود مجدد برنامه باید نام کاربری خود را وارد کنید و بعد از آن بر روی کلید Next کلیک کنید.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7
 
12. در صورتی بخواهید برای سیستم خود رمز گذاشته و از اطلاعات آن محافظت کنید یک رمز عبور برای یوزر کاربری خود در نظر بگیرید.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7
 
13. اگر گزینه اول را کلیک کنید که آپدیت های جدید از طریق اینترنت بر روی رایانه شما نصب می شود و اگر گزینه دوم را بزنید ،فقط آپدیت های مهم بر روی کامپیوتر شما نصب می شود ، می توانید گزینه سوم را تیک بزنید تا هیچ آپدیتی روی ویندوز شما انجام نشود.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7
 
14. گر سیستم عامل ویندوز ۷ خود را به صورت اورجینال خریداری کرده اید که یک شماره سریال به شما داده می شود که باید در کادر مربوطه در این مرحله وارد کنید و اگر هم به صورت دانلودی یا از فروشگاه های نرم افزاری خریداری کردید که دوباره یک سریال نامبر در یک فایل TXT یا متنی به شما داده می شود که باید در این کارد وارد کنید.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7
 
15. تنظیمات زمان و تاریخ خود را بسته به کشور مورد نظر انتخاب کرده و بر روی گزینه Next کلیک کنید.
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7
در لیست Time Zone تهران را انتخاب کنید.
16. نوع کامپیوتر خود را بسته به اینکه سیستم شما خانگی باشد یا در شبکه استفاده می شود را انتخاب کنید .بر روی گزینه اول کلیک کنید.
بعد ازانتخاب شروع به لود کردن می کند
 
مراحل نصب ویندوز 7 ، مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7
 
پس از این مرحله ویندوز7 خود را برای تنظیمات دسکتاپ  آماده می کند .
 
مراحل نصب ویندوز 7  ، مراحل نصب ویندوز 7 ، آموزش نصب ویندوز 7
 
با انجام درست این مراحل نصب ویندوز با موفقیت انجام می شود.پس از اتمام نصب و دیدن دسکتاپ کافیست درایورهای کارت گرافیک و مادربرد خود را درون درایو خود گذاشته و آنها را نصب کنید تا مراحل نصب  به طور کلی تمام شود.
چهار شنبه 30 فروردين 1396برچسب:, :: 16:7 :: نويسنده : مهندس علی ساحلی

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
پيوندها

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کامپیوتر و آموزش و آدرس aliirancell1996.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: